Zon en water, wat wil een kind nog meer?

7 juli 2016

Daan mocht het Sonpakkie UV Zwemshirt ´Jump The Beach’ blauw – van uv-zwemkleding.nl testen.

Wat een heerlijkheid dit shirt! Zit lekker en beschermt dat tere kindervelletje. Daan speelt graag buiten en liefst met water, insmeren heeft ie een broertje dood aan en meerdere keren insmeren al helemaal.

Dit shirtje brengt echt dé uitkomst voor ons, Daan is helemaal beschermt door UPF 60 ( wist je trouwens dat een gewoon shirt alsnog de schadelijke UV-straling er door laat?) en kan heerlijk spelen en knoeien met water, zonder het gevaar te lopen alsnog flink te verbranden.

We moesten natuurlijk ook even uittesten hoe het zwemmen gaat met dit shirt. Toen Daan opstond heeft hij meteen zijn UV-shirt aangedaan, hij zat heerlijk volgens ‘m. En dat is een giga compliment van mijn grootste man die liefst de hele dag of in z’n nakie of een trainingsbroek rondhost. Het shirtje zit dus echt als een tweede ( beschermende!) huid. Nog een voordeel , het shirt is zo droog én ziet er tof uit !

Op het strand is dit shirt ook enorm praktisch. Hoe vaak gebeurd het je niet dat je vergeet om zoonlief nog eens extra in te smeren met als resultaat rood gekleurde schoudertjes. We weten ondertussen allemaal hoeveel schade de zon aanricht op je huid. Uv-zwemkleding.nl biedt daarom een hoop fijne spullen aan, (zwem)shirts, shortjes, drijfpakjes, zonnebrillen, zonnehoedjes, waterschoentjes en ga nog maar even door. Deze zomer is Daan modieus beschermd tegen de zon met zijn hippe Sonpakkie UV Zwemkleding!

Nog veel meer UV beschermende zwemkleding voor het hele gezin vind je online bij:

 UV-Zwemkleding.nl

UV-zwemkleding-voor kinderen, beschermende badkleding,sonpakkie uv zwemkleding, zwembroeken voor jongens, badkleding voor jongens

UV-zwemkleding-voor kinderen, beschermende badkleding,sonpakkie uv zwemkleding, zwembroeken voor jongens, badkleding voor jongens

Meer jongenskleding inspiratie >>

Kijk hier voor leuke jongensjassen >>

Outfit of the Day BOYS >>

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

sturdy

Nieuwe collecties herfst en winter ’22/’23

Het is hartje zomer en de nieuwe collecties staan alweer voor de deur. De liefhebbers die nog mooie kleding voor...
tygo en vito winterjas

Lekker warm met TYGO en vito + Winactie

De mussen vallen van het dak maar bij TYGO en vito hebben ze de afgelopen tijd niet stilgezeten. De wintercollectie...
shoesme sandalen

Stoere shoesme sandalen die perfect zitten!

Jongenskleding… Het aankleden van een zoon is net iets anders dan het aankleden van een dochter. Waarbij ik bij een...