boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Back to school lucnbox space, lunchbox a little lovely company, space school set

Published on november 26th, 2019 | by Mi-choe

0

Win een stoere Space school set van A Little Lovely Company

Nu Sef een grote kleuter is, is hij meer met groep 3 bezig dan met het huidige schooljaar. Zijn smaak veranderd en hij laat zich niet meer alles aansmeren. Kleding die ik de avond van te voren klaar leg, ligt er vaak ’s ochtends nog, omdat hij liever iets anders aantrekt. En zo ging het dus ook met schoolspullen. Een kleuter heeft nog niks nodig, zou je denken. Maar Sef vond zijn rugzak voor baby’s en Robyn had wel een mooie broodtrommel en hij niet. En zo had ie van alles te zeuren. Dus doken we online. Bij A Little Lovely Company kunnen we zeker slagen.

lucnbox space, lunchbox a little lovely company, space school set

Tijd voor een stoer Space thema

Sef mocht zelf iets uitkiezen. Want inmiddels wist ik niet meer wat hij leuk vindt. Blijkbaar waren veel dingen kinderachtig geworden? En de dino’s en dieren die hij voorheen leuk vond, waren nu dus niet meer okay. Bij A Little Lovely Company hebben ze allemaal hippe, leuke spullen voor naar school, kraamcadeautjes en slaapkameraccessoires. Ik heb zulke mooie nachtlampjes gezien en ook de rugzakken zijn mooi en kwalitatief helemaal super. Maar Sef had zijn oog laten vallen op de space school set met een Space lunchbox. Simpel formaat, door het elastiek blijft de deksel er goed op zitten en hij krijgt hem zelf makkelijk open en dicht. Perfect dus voor de groep 2 kleuter. Naast de lunchbox bleek er nog veel meer van dit gave thema te zijn.

lucnbox space, lunchbox a little lovely company, space school set

De Space lijn heeft ook een bijpassende rugzak. En natuurlijk een hippe drinkbeker voor tijdens de lunchpauze. Deze Space drinkbeker lekt niet en daar ben ik heel blij mee. Hij is makkelijk schoon te maken, maar ik doe er altijd water in, zodat het rietje ook goed schoon blijft. De drinkfles heeft een handige drinktuit en je kunt de drinkbeker nog extra versieren met de bijgeleverde Space stickers.

En om de Space school set compleet te maken heeft Sef nu een Space etui. Ideaal voor al zijn kleurpotloden. Fijn alles in 1 etui, handig ook om mee te nemen. Zo hebben we altijd vermaak bij de hand, ook als we op pad zijn.

Win de Space school set van A Little Lovely Company

Droomt jouw zoon ervan om later astronaut te worden? Of misschien vindt hij het heelal gewoon heel interessant of raketten super stoer? Samen met A Little Lovely Company mogen wij deze Space set weggeven. Ook leuk voor onder kerstboom of in de zak van Sinterklaas;)

Vul onderstaand formulier in en laat waarom jij deze Space school set wilt winnen voor jouw zoon. Misschien kan jij binnenkort jouw zoon blij maken! Op 10 december maken wij de winnaar bekend. Good Luck!

De gelukkige winnaar van deze super leuke set is geworden: Iris Bakker, van harte gefeliciteerd! Stuur een mailtje naar info@boyslabel.com met je adresgegevens, dan zorgen wij dat jij zsm deze leuke space set thuisgestuurd krijgt. Wat zal je zoontje blij zijn 🙂

schoolspullen jongen, broodtrommel jongen, space broodtrommel

 

 ...

Comments are closed.

Back to Top ↑