boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Reviews Playlab-Electro-Playlab-Jumbo-Ik-leer-schrijven-Boyslabel.

Published on augustus 16th, 2015 | by Colinda

0

Ik leer schrijven met Playlab

Boris juicht al als hij zijn nieuwe testmateriaal uit de doos haalt. Een doos ‘Electro naar school’ en een doos ‘Ik leer schrijven’, allebei van Playlab van Jumbo. Mijn leergierige boef van 4 jaar is helemaal into het schrijven en leren sinds hij op school zit, dus dit is echt iets voor hem.

Ik leer schrijven – Playlab

Hij wil beginnen met de doos ‘Ik Leer Schrijven, want hier zit een echt koffertje in. Nieuwsgierig als hij is, is hij natuurlijk erg benieuwd wat er in dat koffertje zit. Het koffertje is in een sprekende kleur groen gemaakt, heeft een schouderband en op de voorkant kan zijn naam gezet worden. Op deze manier wordt het een speciaal koffertje voor Boris alleen en dat is fijn in een huis vol kids. In het koffertje zitten 20 vrolijk gekleurde kaarten met aan twee kanten diverse opdrachten op de pen te leren vasthouden. Met de uitwisbare pen die bijgeleverd is kan hij eenvoudige opdrachtjes uitvoeren, zoals korte stippellijntjes overtrekken bij een tekening, maar ook iets moeilijkere opdrachten om echt letters te leren schrijven of leuke spelletjes zoals een doolhof en tekening afmaken. Hier is hij wel even druk mee, maar plezier heeft hij er zeker in. Er wordt zelfs meerdere keren gezegd: “Dit is leuk!” en hij is er een hele poos intensief mee bezig geweest, met de tong uit de mond. En wanneer er een foutje is gemaakt, dan veeg je het met een tissue zo weer weg en kun je opnieuw beginnen.

Ik leer schrijven Playlab - Boyslabel

Electro naar school – Playlab

Deze ken je vast nog wel! Electro … hier heb ik zelf vroeger ook mee gespeeld kan ik me nog herinneren. Boris vindt het Electro Naar school een super interessant; een spel met kabeltjes en een lampje. Hij heeft snel door hoe het werkt, zonder het eerst te hoeven uitleggen. Het spel bevat 12 kaarten met vragen, zoals “welke plaatjes horen bij elkaar”, “welke figuren zijn hetzelfde” en “welke kleuren heeft het plaatje”. Met de Electro pennen wijs je de twee juiste plaatjes aan en bij een goed antwoord brandt het lampje. En hoe vaker het lampje brandt, des te leuker is het spel (althans voor hem). Soms is het lastig, met bijvoorbeeld de schaduwen zoeken zitten er best een paar lastige opdrachten bij. Het spel is overzichtelijk en de plaatjes heel herkenbaar en er zitten genoeg uitdagingen in om mee te blijven spelen. Blijf in het begin een beetje in de buurt, zodat je je kind kunt helpen bij lastige vragen en hem complimentjes kunt geven bij een brandend lampje, zo blijft het spelen en leren leuk!

Playlab is het overkoepelende pre-school merk van Jumbo. De producten zijn in samenwerking met grootouders, ouders en kinderen ontwikkeld. Het doel van Jumbo is om kinderen naast speelplezier ook iets wezenlijks mee te geven. Lezen, schrijven, tellen, rekenen, maar ook samen spelen of slim denken; op iedere doos zie je in één oogopslag wat de kleintjes ervan opsteken. Onder Playlab vallen de labels ‘Ik Leer’ en ‘Electro’. Kijk voor meer informatie en leerzame spellen op de site van Jumbo.

Electro, speelgoed electro, Jumbo - Boyslabel

Banner-728x90...

Comments are closed.

Back to Top ↑