boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Lifestyle

Published on september 30th, 2014 | by Colinda

0

Stormtrooper parade en Star Wars Rebels

Afgelopen zaterdag was er een exclusieve bioscoopvoorstelling van de nieuwe TV serie Star Wars Rebels die op 3 oktober a.s. op televisie in premiere gaat. Voorafgaande aan de film was er een Stormtrooper parade door Amsterdam heen. Alle verklede fans mochten samen met de echte Stormtroopers meelopen in een mars over de Kalverstraat richting de Pathé de Munt. Wat een geweldige ervaring voor alle jongens en meisjes die zich zo mooi verkleed hadden.

Onze jongens wilden ook heel graag naar deze speciale voorstelling, maar helaas voor mama wilde zij niet verkleed. Tja, als je een bepaalde leeftijd hebt is het natuurlijk niet cool meer om je te verkleden ;-). Vol verwachting en goede zin gingen zij richting Amsterdam en daar aangekomen zagen ze de Stormtrooper Parade al lopen. Wat heeft dit een indruk gemaakt bij de jongens. Grote verklede Stormtroopers marcherend door de Kalverstraat met daarachter een hele horde verklede kids. “Vet gaaf”, was de reactie!

Tijdens deze unieke voorpremiere kregen ze een introductie te zien van alle personages die meespelen in de serie en daarna de film die vanmiddag om 16.45 uur te zien is op Disney XD!

Star Wars Rebels vervolgt de epische traditie van de legendarische Star Wars-saga met gloednieuwe, spannende avonturen vol actie. Het is een duistere tijd in het sterrenstelsel, en het wrede Galactische keizerrijk verstevigt zijn grip op de verschillende werelden. Bij de start zien we hoe de keizerlijke troepen een verafgelegen planeet hebben bezet, daar heersen met ijzeren vuist en de bewoners het leven zuur maken. De slimme en bonte bende van het ruimteschip Ghost behoort tot het kleine clubje dat dapper genoeg is om het op te nemen tegen het keizerrijk. Samen gaan deze gevarieerde persoonlijkheden de dreiging van nieuwe schurken aan, nemen het op tegen kleurrijke tegenstanders, beleven spannende avonturen en ontpoppen zich tot helden met de kracht om een opstand te ontketenen.
 

Een absolute aanrader volgens de jongens. Zij gaan deze spannende serie zeker weten volgen!

Het was een zeer geslaagde lancering van een succesvolle nieuwe serie! Allemaal kijken naar Star Wars Rebels op Disney XD op 3 oktober om 16.45 uur of kijk hier voor meer informatie, filmpjes en games >>>

Star Wars Rebels release...

Comments are closed.

Back to Top ↑