Step ‘m er in…

2 maart 2019

Buitenspelen is het leukste wat er is en helemaal wanneer de kids zich lekker vermaken. De kleine kinderen vinden het geweldig om een rondje te steppen om het huis om zo hun wereld te vergroten en te ontdekken. De grote boys vinden het cool om een beetje te hangen en hun coolste moves te showen. Dat kan natuurlijk met de coolste kinderstep op de skatebaan of gewoon op straat.

steppen, stuntsteppen online kopen, steppenstore, kinderstep

Steppen

Steppen is populair en helemaal hot. Steeds meer kinderen, en steeds jongere kinderen, pakken de step in plaats van een fiets. Een step is lekker wendbaar, eenvoudig in gebruik en gewoon ook leuk om te doen. Steppenstore is de webwinkel voor alle steppen van kwaliteitsmerken als Kettler, JD Bug, Yedoo en Kickbike.
Hier vind je de perfecte step voor ieder kind (en ook voor volwassenen). Denk aan vouwsteppen, stuntsteppen, ministeppen, kindersteppen en steppen met grote wielen. Er bestaan al modellen voor kindjes vanaf 1 jaar oud. Heel geschikt hiervoor zijn de 3-in-1 kindersteppen!

TIPS cadeau jongen 4 jaar >>

Stuntsteppen zijn hip

Ze zijn stoer en snel! Met een stuntstep kun je voor de dag komen bij ieder skatepark. Stuntstep topmerken zijn JD Bug, Black Dragon en Osprey. Door hun lichte gewicht zijn deze stuntsteppen wendbaar en snel en hierdoor optimaal voor het gebruik in stuntparken. Door hun verstelbare stuur en het sterke frame met een toelaatbaar gewicht van 100 kilogram, zijn deze steppen zowel voor kinderen geschikt als voor volwassen. Met alle tricks en moves moeten deze stuntsteppen ook wel sterk en wendbaar zijn.

Buitenspelen

De steppen worden steeds kleiner, lichter, sneller en juist aparter. Alles om maar lekker snel te gaan. Kleintjes vanaf 2 jaar kunnen beginnen op de Kettler scooter met drie wielen, maar zelfs onder de grote jongens vanaf een jaar of 10 is het steppen erg populair. Ze maken de coolste trucks en moves op een pro step. Gaaf speelgoed om lekker buiten mee te spelen. Welke is leuk voor jouw zoon?

Bekijk hier meer tof buitenspeelgoed >>

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

image

Handige tips om verveling bij kinderen te voorkomen

Heb jij thuis een kind dat zich regelmatig verveelt, zelfs met kasten vol speelgoed tot zijn beschikking? Dit is waarschijnlijk...
IMG_8841-1

Buitenspelen met spekkopergames

Kinderen zitten al heel snel binnen op hun schermpjes. Als ik naar mezelf kijk was ik vroeger veel meer buiten...
donald duck puzzel

Puzzelen, puzzelen en nog eens puzzelen.

Puzzelen, puzzelen en nog eens puzzelen. Onze zoon is er gek op! Met zijn 3 jaar, begint hij er een extreem...