boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Spelen steppen, stuntsteppen, kinderstep online kopen, steppenstore, buitenspeelgoed

Published on maart 2nd, 2019 | by de redactie

0

Step ‘m er in…

Buitenspelen is het leukste wat er is en helemaal wanneer de kids zich lekker vermaken. De kleine kinderen vinden het geweldig om een rondje te steppen om het huis om zo hun wereld te vergroten en te ontdekken. De grote boys vinden het cool om een beetje te hangen en hun coolste moves te showen. Dat kan natuurlijk met de coolste kinderstep op de skatebaan of gewoon op straat.

steppen, stuntsteppen online kopen, steppenstore, kinderstep

Steppen

Steppen is populair en helemaal hot. Steeds meer kinderen, en steeds jongere kinderen, pakken de step in plaats van een fiets. Een step is lekker wendbaar, eenvoudig in gebruik en gewoon ook leuk om te doen. Steppenstore is de webwinkel voor alle steppen van kwaliteitsmerken als Kettler, JD Bug, Yedoo en Kickbike.
Hier vind je de perfecte step voor ieder kind (en ook voor volwassenen). Denk aan vouwsteppen, stuntsteppen, ministeppen, kindersteppen en steppen met grote wielen. Er bestaan al modellen voor kindjes vanaf 1 jaar oud. Heel geschikt hiervoor zijn de 3-in-1 kindersteppen!

TIPS cadeau jongen 4 jaar >>

Stuntsteppen zijn hip

Ze zijn stoer en snel! Met een stuntstep kun je voor de dag komen bij ieder skatepark. Stuntstep topmerken zijn JD Bug, Black Dragon en Osprey. Door hun lichte gewicht zijn deze stuntsteppen wendbaar en snel en hierdoor optimaal voor het gebruik in stuntparken. Door hun verstelbare stuur en het sterke frame met een toelaatbaar gewicht van 100 kilogram, zijn deze steppen zowel voor kinderen geschikt als voor volwassen. Met alle tricks en moves moeten deze stuntsteppen ook wel sterk en wendbaar zijn.

Buitenspelen

De steppen worden steeds kleiner, lichter, sneller en juist aparter. Alles om maar lekker snel te gaan. Kleintjes vanaf 2 jaar kunnen beginnen op de Kettler scooter met drie wielen, maar zelfs onder de grote jongens vanaf een jaar of 10 is het steppen erg populair. Ze maken de coolste trucks en moves op een pro step. Gaaf speelgoed om lekker buiten mee te spelen. Welke is leuk voor jouw zoon?

Bekijk hier meer tof buitenspeelgoed >>

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑