hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe meisjeskleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, girlslabel


Jongenskamers Stoere jongenskamer, stylen van een stoere jongenskamer

Published on december 21st, 2018 | by Colinda

0

Tips! Het stijlen van een stoere jongenskamer

De jongenskamer is de belangrijkste plek van zoonlief in jullie huis! Dit is zijn domein en totdat hij puber is mag je hier nog mee bepalen 😉 Nu kun je nog samen bedenken hoe de inrichting zal worden op zijn nieuwe kamer. De vakantie is bij uitstek de periode om deze kamer eens flink onder handen te nemen en te beginnen met het stijlen van een stoere jongenskamer.

Stijlen van een stoere jongenskamer

Met een paar kleine aanpassingen geef je een bestaande kinderkamer een moderne en stoere look. Bekijk samen met jouw zoon welke kleuren hij op zijn slaapkamer wil hebben en kies een paar mooie ton-sur-ton kleuren uit als basis voor de kamer. Wil je er echt een stoere jongenskamer van maken, kies dan voor donkere kleuren als grijs, groen en zwart in combinatie met fris wit of licht grijs. Deze kleuren bepalen de richting van de kamer. Stem ook de raamdecoratie af op deze kleuren, dan krijg je direct sfeer op de kinderkamer.

Stoere inrichting

Mix houten meubels met meubels van metalen onderdelen voor een extra robuuste en stoere look. De meubels in een kinderkamer hebben soms veel te verduren door al het spelen, dus kies voor stevige materialen. Ook leuk om bestaande meubels een lik verf te geven in passende ton-sur-ton kleuren. Zo passen ze perfect in de nieuwe kamer.

Een fijne plek om te spelen is ook heel belangrijk op de kinderkamer. Zorg voor voldoende ruimte en opbergmogelijkheden. Jongens kunnen best veel speelgoed hebben en hoe fijn is het wanneer dit een goede opbergplek heeft. Fijn voor je zoon dat hij overal goed bij kan en fijn voor jou als alles netjes opgeruimd is (zoveel mogelijk dan 😉 ) Denk ook aan de plek onder het bed om speelgoed op te bergen in laden. Maar op een stoere jongenskamer staan ook stoere opbergblikken gaaf of houten kisten. Handig voor al het speelgoed en gaaf als decoratie!

Gordijnen-op-maat, sfeer op de kinderkamer, kant en klaar gordijnen, shutters kinderkamerSfeer op de kinderkamer

Sfeer breng je aan met kleur en warme materialen. Een van de belangrijkste sfeermakers op de kamer zijn toch wel gordijnen. Mooi wanneer deze afgestemd zijn op de kleuren van muren. Zij bepalen mede de sfeer op de kinderkamer.

Maar weet je dat raamdecoratie ook belangrijk is om lekker te kunnen slapen? Ten eerste is het niet fijn wanneer het op een kamer te warm is. Zorg voor goed raambescherming als bijvoorbeeld houten shutters om de zon buiten te houden. Hiermee regel je heel eenvoudig hoeveel licht jij overdag in je kamer wilt hebben. Ook ‘s nachts sluiten deze perfect en wordt het goed donker op de kamer om heerlijk te kunnen slapen. Ten tweede vinden de meeste kinderen (en ouders) het fijn wanneer het ‘s nachts donker is op de kamer. Ook fijn in de zomer wanneer het ‘s ochtends vroeg licht is dat het toch nog lang donker blijft op de slaapkamer. Laat je kindje maar lekker lang slapen.

Maak er met een nieuwe kleur op de muur, een paar kant en klaar gordijnen en wat mooie accessoires een fijne en opgeruimde jongenskamer van waar genoeg ruimte over is om lekker te spelen!

Stoere jongenskamer, stylen van een stoere jongenskamer, sfeer op de kinderkamer, boyslabel

Foto’s jongenskamers van Pinterest

Bekijk ook deze toffe zwart-wit kinderkamers >>
Comments are closed.

Back to Top ↑
 • Jongenskleding, kinderkleding, get the look, shop the look, kinderkleding inspiratie, kindermodeblog

 • outfit of the day, jongenskleding, kinderkleding

 • Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

 • korting, kortingscodes kleertjes.com, kortingscodes, kortingscodes kinderkleding, korting kleding, kortingscode speelgoed

 • Aanraders!

  boyslabel adverteren legends22, jongens kleding, jongenskledingmerk, stoere jongenskleding, jongens webshop
  jongenskamer, kinderkamer accessoires, kinderkamerstyling, kindermeubels, kinderbeddengoed, kinderbehang, kinderverlichting Scotch Soda jongenskleding, scotch shrunk, kinderkleding
  de gele flamingo, jongens accessoires, jongenskleding Kleertjes.com jongenskleding, stoere jongenskleding
  jut en juul kinderkamer accessoires shoesme jongensschoenen
 • speelgoed, jongensspeelgoed, hip speelgoed, uniek speelgoed, buitenspeelgoed, kinderspeelgoed

 • Ad Square jongenskleding, mad monkeys, stoere kinderbroeken, spijkerbroeken kind, kleding kind, hippe kinderkleding, duurzame kinderkleding
  jongenstassen muurstickers kinderkamer
  boyslabel adverteren hippe kinderkamer accessoires, kinderbehang, jongenskamers, woonaccessoires
 • mamablogs, mamablog, mammablogger, bloggers, blog, blogsite

  kindermode shops, online webshops kinderkleding, kinderkleding shops, jongenskleding webshops

  kinderkamer, kinderkamers, webshop kinderkamer

 • Jongensmama blogs, bloggers, mamablog