boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Jongenskamers stoer jongensbed, stoere jongensbedden, autobed, feraribed, beterbed, jongenskamers, stoere jongenskamer

Published on oktober 10th, 2019 | by de redactie

0

Stoere jongensbedden voor stoere jongenskamers

Een bed is natuurlijk het belangrijkste meubelstuk van de kinderkamer, want hier draait het natuurlijk om in de slaapkamer. Een bed moet natuurlijk veilig en comfortabel aanvoelen, maar het oog wil ook wat. Met een stoer jongensbed als eyecatcher krijgt de hele kamer een stoere uitstraling. Is je zoon gek op snelle auto’s? Dan zul je hem niet blijer kunnen maken dan met een stoer autobed. Of misschien is een hoogslaper of een gaaf boomhutbed meer iets voor hem?

Bekijk de favorieten van BeterBed >>

Stoer jongensbed

Op een stoere jongenskamer mag natuurlijk ook een stoer jongensbed staan. Met een autobed zoals hierboven op de foto afgebeeld, zul je iedere kleine raceautobed, stoere jongensbeddenautocoureur blij maken. Of het dan nog van slapen komt ‘s avonds valt te betwijfelen, maar wat zal jouw kleine mannetje stralen wanneer hij dit autobed op zijn nieuwe kamer ziet staan.  Nu nog een lekker dekbedovertrek erop en klaar ben je. Dat wordt dromen van snelle rondjes scheuren 😉

Slapen in een brandweerauto

Slapen in een brandweerwagen is ook de droom van menig jongeman. In dit brandweerauto-stapelbed kunnen de broertjes samen slapen. In dit bed zal hopelijk geen brandje geblust hoeven worden. Plaats dan ook een metalen glijpaal in de kamer en hang een brandslang aan de muur. Zo creëer je meteen een originele brandweerkamer.

brandweerauto bed, stoer jongensbed

Brandweerauto stapelbed

Klim je bed in!

Jongens houden van avontuur. Het liefst klimmen ze in alle bomen die ze tegenkomen. Fijn als ze ook zo graag hun eigen bed inklimmen. Bij BeterBed hebben ze een avontuurlijk boomhutbed. Als dit geen fijne slaapplek is?!

boomhut bed, boomhut slaapkamer, bijzondere bedden kinderkamer, stoer jongensbed

Ieder kind wil slapen in dit leuke boomhutbed

Leuke kinderbedden

Bij BeterBed verkopen ze nog veel meer leuke kinderbedden voor ook nog eens leuke prijzen. Wil je liever helemaal geen stoer jongensbed, maar liever een basic bed die nog jaren lang mee gaat? stoere stapelbedden. Met een bed in een neutrale kleur kun je alle kanten op. Je kunt dan nog de jongenskamer een stoere look geven met een stoer dekbedovertrek, als je wilt.

Bekijk hier de favorieten van BeterBed. Voor welk stoer jongensbed zal jouw zoon kiezen?

spijlenbed zwart

Spijlenbed is favoriet!

basic kinderbed, goedkoop kinderbed, stoer jongensbed

Basic bed

Deze halfhoogslaper is ook zo leuk!

Bekijk ook deze bijzondere bedden voor de kinderkamer >>...

Comments are closed.

Back to Top ↑