Stoer jongensspeelgoed

9 november 2016

De Sinterklaastijd is begonnen en de kinderen zijn alweer druk in de weer met het maken van tekeningen en vooral verlanglijstjes. Er wordt alweer druk geknipt in de speelgoedfolders en aangekruist welk speelgoed mee mag komen vanuit Spanje. Dat speelgoed een prominente rol heeft op het verlanglijstje is niet zo gek als je bedenkt dat kinderen een groot deel van hun tijd aan het spelen zijn.

Stoer jongensspeelgoed

Naast plezier hebben, is het spelen met speelgoed goed voor de ontwikkeling van jouw kind: voor de motoriek, de ontwikkeling van de hersenen en het uiten van emoties. Spelen met andere kinderen is belangrijk vanwege het sociale aspect, maar ook spelen met speelgoed creëert leermomentjes voor jouw kleine. Samenspelen met andere kinderen of broertjes en zusjes is leuk, maar soms is het ook heerlijk om even alleen iets te doen, zoals lekker bouwen aan een mooi bouwpakket.

Bouwpakketten voor klein en groot

Mijn jongens zijn gek op bouwpakketten. Uren kunnen ze hier druk mee zijn en er staan er al heel wat op de planken op hun kamers. Of je nu van auto’s, helikopters, tanks of schepen houdt, Revell heeft van bijna alle voertuigen wel een prachtig gedetailleerd modelbouwpakket. De bouwpakketten hebben verschillende moeilijkheidsgraden zodat er altijd wel een geschikt pakket te vinden is.

Revell

Nieuw is de Revell Junior Kit, speciaal voor de aller jongste modelbouwers. Met dit bouwpakket kunnen kinderen vanaf 4 jaar al hun eerste auto in elkaar zetten. Geweldig toch! En het leuke is, dat papa ook graag meebouwt. Hebben ze een mooi momentje samen. Dit is echt stoer speelgoed voor kleine én grote jongens en een super leuk cadeau voor Sinterklaas en Kerst!

stoer-jongensspeelgoed

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

Zorro The Chronicles the game, zorro game, zorro ps4, zorro spel nintendo switch

Zorro The Chronicles, the game + WINACTIE

Vanaf vandaag verschijnt Zorro The Chronicles, the game, een actierijk avontuur voor het hele gezin, vol spectaculaire gevechten, spannende verkenningstochten...
Champy on Tour

Het leukste gratis circusevent voor het hele gezin: Champy on Tour!

ToyChamp introduceert samen met zijn geliefde mascotte Champy een gloednieuw concept: Champy on Tour. Samen met zijn circus-entourage en veel...
kinderen op de achterbank, lange autorit met kinderen

Lange autorit met kinderen voor boeg? TIPS & vermaak op de achterbank

Heb je een lange autorit met kinderen op de achterbank in het vooruitzicht? Ga je op vakantie of misschien wel...