boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Lifestyle stoere fietsen voor jongens, jongensfietsen, kinderfietsen

Published on augustus 26th, 2017 | by de redactie

0

Stoere fietsen voor de boys

In het leven van elk kind zijn er verschillende grote mijlpalen. De eerste stappen, de eerste keer op de wc plassen, de eerste keer naar school en laten we de allereerste fiets niet vergeten! Voor de meeste jongens is die allereerste fiets ontzettend belangrijk. Niet alleen is een eigen fiets heel stoer, het geeft ze ook de vrijheid om de buurt te verkennen en met andere jongens samen te fietsen en spelen. stoere fietsen

Check deze stoere jongensfiets >>

Soorten fietsen

Om die allereerste fiets uit te zoeken zijn er een aantal dingen waar je op kunt letten als ouders. Afhankelijk van de leeftijd en van de motorische ontwikkeling kun je kiezen voor een loopfiets zonder trappers of een echte fiets met trappers en eventueel zijwielen indien nodig. Een loopfiets is vaak leuk voor in de tuin of in het park voor jongens van 2 tot ongeveer 3 jaar oud. Zo leren ze alvast sturen en navigeren en het is natuurlijk ontzettend leuk en stoer speelgoed.

Stoere fietsen

Om echt te leren fietsen is een fiets met trappers de volgende stap. Vaak zijn de jongens daar met een jaar of 3 wel aan toe. Begin zeker wel met een fiets met zijwieltjes voor extra zekerheid. Zo kan het kind zelfstandig leren fietsen en bekend laten raken met de techniek. Wanneer ze er zelf aan toe zijn kun je de zijwieltjes iets verhogen of zelfs van de fiets afhalen en hoeven ze enkel nog te oefenen met balans.

Veilig fietsen

Natuurlijk komt er ook een heleboel kijken bij die allereerste grote jongensfiets. Niet alleen zullen ze de traptechniek en het sturen onder de knie moeten krijgen, het is ook belangrijk dat ze de algemene verkeersregels enigszins weten om ongelukken te voorkomen. Laat ze dan ook eerst rustig en in hun eigen tempo kennismaken met de fiets en oefenen met rondjes rijden in de tuin, op de parkeerplaats of in het park. Pas als de fiets helemaal eigen is kunnen jullie gezellig een rondje fietsen. Zo leren ze vanzelf hoe ze veilig moeten fietsen en zijn ze nog een stukje zelfstandiger geworden.

Op een platform zoals prijskiller, vind je een ruime keus aan stoere fietsen voor een scherpe prijs. Bekijk de fietsen samen met je kindje, zodat ‘ie straks vol trots rondjes om het huis rijdt!

Favoriet: deze Cortina kinderfiets >>

Tags: , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑