boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Baby stoere geboortekaartjes voor jongens

Published on november 26th, 2018 | by Colinda

0

Stoere geboortekaartjes voor jongens

Je bent zwanger en je weet al dat je baby een jongen wordt? Hoe wij dit weten? Jij bent op zoek (of in ieder geval heel nieuwsgierig) naar stoere geboortekaartjes voor jongens, want anders lees jij dit artikel natuurlijk niet. Maar geen nood, wij vertellen het niet verder hoor. Wij zijn op zoek gegaan naar de  allerleukste jongens geboortekaartjes, omdat jij in verwachting bent van een prachtige zoon. En natuurlijk mag straks (wanneer je baby geboren is) de hele wereld dit weten.

Stoere geboortekaartjes voor jongens

Een geboortekaartje is eigenlijk een papieren cadeautje waarmee je de hele wereld wilt laten weten dat jullie kindje is geboren. Het is een uniek stukje drukwerk, zorgvuldig gekozen en voor altijd met je kindje verbonden. Bij de geboorte als bijzondere kennisgeving en straks een mooie herinnering. Bij de zoektocht naar de leukste geboortekaartjes voor jongens moet je er op letten dat je niet alleen kijkt naar wat nu populair en trendy is, maar ook past het kaartje bij jullie persoonlijk, bij de baby en bij de babynaam?

Natuurlijk ben je op zoek naar een origineel en uniek geboortekaartje. Hierbij kun je kiezen uit veel leuke geboortekaarten in echte jongenskleuren als blauw en groen. Voor een jongen wil je misschien toch net een iets stoerder kaartje dan wanneer je in verwachting zou zijn van een meisje. Wat denk je van een krijtbord geboortekaartje met een foto van je zoon in de hoofdrol? Of kies je toch liever voor een naturel look kaartje of een eenvoudig maar stoer kaartje doordat je gebruik wilt maken van een donkere kleur als basis? Het belangrijkste advies dat wij je kunnen geven is: volg je gevoel!

TIP: Proefdruk geboortjekaartjes

Heb je uiteindelijk een super leuk kaartje gevonden? Bestel dan zeker een proefdruk. Onze tip: bestel meteen ook een proefdruk van optie kaartje 2 en 3, want soms blijkt, wanneer je het geboortekaartje daadwerkelijk in de handen hebt dat misschien kaartje 2 toch net leuker is of beter bij jullie past.

geboortekaartjes geboortepost, stoere geboortekaartjes voor jongens

Deze krijtbord geboortekaartjes van Cute Moments Photography hebben internationaal al veel prijzen in de wacht gesleept. Hoe leuk is het om op dit kaartje straks jouw eigen baby te zien vliegen?!

Bekijk ook: stoere kleuren op de babykamer >>

Stoere geboortekaartjes voor jongens

Tags: , , , , , ,...
Back to Top ↑