boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Kinderkleding zomer stoere jongens hoodies, stoere sweater jongen, retour jeans hoodie, retour jeans sweater, gele hoodie, gele sweater jongen, kinderkleding hoodies

Published on april 3rd, 2021 | by Colinda

0

Stoere jongens hoodies #boysmusthave

Stoere jongens hoodies, de kasten hangen er hier vol mee. Ik weet niet hoe het bij jullie thuis is, maar hier trekken de jongens het liefst iedere dag een hoodie aan. Ze wonen er bijna in… Wat is dat toch? Ik snap het wel dat wanneer je een lekkere sweater aan hebt, je deze het liefst ook niet meer uitdoet (en helemaal zo’n eentje die heerlijk zacht aan de binnenkant aanvoelt). Dus alle begrip daarvoor. Maar waarom een sweater met capuchon? Waarom een hoodie?

stoere jongens hoodies, stoere sweater jongen, retour jeans hoodie, retour jeans sweater, gele hoodie, gele sweater jongen, kinderkleding hoodies

Deze toffe hoodie van Retour Jeans voldoet aan de eisen van Boris

Hoodie Boy

Boris is dus ook zo’n Hoodie Boy. Zo’n jongen die het liefst de hele dag een hoodie draagt. En als je vraagt waarom draag je deze zo graag, dan krijg je als antwoord: “gewoon, omdat ze lekker zitten”. 

Deze jeans is ook zo tof!

Maar als je doorvraagt is een hoodie een soort cocon. Je kunt je er lekker in verschuilen. Zo heerlijk in een hoekje, capuchon op, mobieltje bij de hand en even lekker een momentje rust. Afgezonderd van de buitenwereld. Ach ja, dat snap ik dan ook wel weer.

stoere jongens hoodies, stoere sweater jongen, retour jeans hoodie, retour jeans sweater, gele hoodie, gele sweater jongen, kinderkleding hoodies

Deze hoodie heeft zelfs zakken met rits, ideaal want dan valt je mobieltje er niet uit!

Waar moeten stoere jongens hoodies aan voldoen?

Nu zul je denken een hoodie is een hoodie. Nou, niets is minder waar. De jongens hier maken echt een selectie wanneer ze meekijken in de online shops. Er wordt echt gelet op:

  1. The looks: ziet de hoodie er stoer uit?
  2. The feel: heel belangrijk. Hoe voelt de stof aan. Hij moet echt lekker zacht aanvoelen want anders is het hem niet…
  3. The pockets: zitten er zakken in. Want hier kun je zo lekker je handen in verstoppen en je mobieltje.

Er zijn favoriete hoodies!

Voor Boris zijn de bovengenoemde eisen echt een must, maar ik als moeder heb ook nog een belangrijk eis. Sommige jongens hoodies kunnen zo los bij de nek zitten, niet mooi aansluiten. Dat vind ik echt geen gezicht! Dus een mooi aansluitende hals vind ik een vereiste. 

De stoere jongens hoodies van Retour Jeans zijn hier dan ook VET FAVORIET! Boris vind de looks helemaal cool en ik vind dat ze heel mooi aansluiten. Ook dit seizoen hebben we er weer twee gescoord. Een gele hoodie en een witte hoodie met een kleine logoprint allover en een grote logoprint op de rug. Welke is jouw favoriet?

Deze witte hoodie is zo tof, ook op deze super elastische denim short.

Stoere jongens hoodies

Een jongens sweater of hoodie is zo’n item dat elke stoere jongen nodig heeft in zijn kledingkast. Draag ze lekker warm naar school of chill erin op de bank thuis. De sport trend maakt helemaal zijn comeback en daarbij hoort ook een hippe sweater voor jongens. Naast het feit dat de boys hoodies er zo leuk uitzien, zitten ze ook heerlijk comfortabel.

Hoe draag je een hoodie

De jongens hoodie kan met ieder denkbaar kledingstuk gecombineerd worden. Natuurlijk kun je hem stylen met een stoere jeans, lang of kort dat maakt niet uit. Deze zomer zie je trouwens veel hoodies gecombineerd met shorts, lekker hip! Match een paar goede sneakers eronder en je outfit is compleet. Of ga voor een compleet sportieve outfit en trek er een comfortabele joggpants onderaan. Je kunt zoveel kanten op met stoere jongens hoodies. Hierdoor is het een onmisbaar item in de kindergarderobe. Welke hoodie is de favoriet van jouw zoon?

LEES OOK:

Tags: , , , , , , , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑