Stoere jongenskleding van TYGO & Vito

19 augustus 2022

Wellicht denk je met deze zomerse temperaturen niet zo snel aan het aanschaffen van najaarskleding. Maar waarom niet? De temperaturen kunnen ineens omslaan! Daarnaast is de stoere jongenskleding van TYGO & vito niet alleen super stoer maar het zit ook heerlijk comfortabel. Met een nieuwe outfit van dit merk is je zoon de blits deze winter!

TYGO en Vito

WIN!!! Een winterjas van TYGO en Vito

Winterklaar met deze stoere jongenskleding

Winterkleding reviewen? Leuk! Gelukkig ben ik gezegend met kinderen die het, vooralsnog, prima vinden om kleding te passen en daar natuurlijk mooie kiekjes van te maken. Elk jaar probeer ik, met seizoenswisselingen, wat nieuws te vinden. Niet alleen voor mezelf, maar ook voor de kinderen. Winkelen voor m’n kroost vind ik het leukste wat er is!

Ik kan er heerlijk van genieten als we de deur uitgaan en de kinderen er goed en verzorgd uitzien. Daarnaast  groeien kinderen super snel, waardoor kleding regelmatig vervangen moet worden. De zomer is nog in volle toeren maar dat weerhoudt mij er niet van om al goed rond te snuffelen en zelfs al kleding te kopen. Deze mama wil goed voorbereidt de winterse temperaturen tegemoet gaan!

Bekijk hier de nieuwste wintermode

Kleurrijk en comfortabel

Bij het aanschaffen van stoere jongenskleding wordt snel gedacht dat het makkelijk en praktisch moet zijn. Waarom? Het oog wil ook wat! En dat is zo ontzettend leuk aan de kledingcollectie van TYGO & Vito en ben je bij dit merk aan het goede adres. Het is kleurrijk, stoer en heerlijk comfortabel. De ‘gouden driehoek’ om stoere binkies aan te kleden. Wat ook erg prettig is, is dat kleding van dit merk van zacht materiaal gemaakt is waardoor het prettig is om te dragen. De wintercollectie van TYGO & vito heeft mijn nieuwsgierigheid gewekt!

Een stoere bink en een tevreden mama!

‘Mama, wauw!’ Dat was de eerste reactie van onze zoon terwijl we samen het pakketje open maakte. Het valt nu al in de smaak! Toen we met elkaar dit toffe kledingsetje aan het bekijken waren, weet ik niet wie er meer enthousiast was. Hij of ik! De kleding ziet er aantrekkelijk en stoer uit. Vooral de trui, die gedeeltelijk oranje is, is een eyecatcher. Oranje is tevens wel een kleur die je moet liggen, maar bij onze zoon staat de kleur super goed!

Maatinfo TYGO en Vito…

De kleding valt precies op maat. Het enige wat we zelf hebben aangevuld is een riem, gezien onze peuter niet heel breed is in de heupjes. Wat ik ook erg prettig vind is dat het mooi blijft nadat je het gewassen hebt. (wat regelmatig gebeurt met een zeer beweeglijke peuter die graag buiten speelt) Onze stoere peuter en de kleding van TYGO & Vito is een perfecte match! Nu hij ouder wordt, krijgt hij ook steeds meer een eigen wil en een eigen smaak.  We zien dat kleding met een knalkleurtje hem goed staat, omdat dat bij zijn karakter past. Een onwijs leuk kledingcollectie van goede kwaliteit. Zeker een aanrader!

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

jongenskleding winter

Het is nog winter! Sale shoppen voor de boys

Ik kan er nog steeds niet aan wennen! De eerste Pre Spring collecties komen over een aantal weken alweer uit...
Boekreview-Pretpark-13

Boekreview – De avonturen van Rutger, Thomas en Paco: Het pretpark

Dit nieuwste boek van de Youtube helden Rutger, Thomas en Paco staat bij Xavi hoog op de verlanglijst. Hij heeft...
DSC02989

‘Fall’ in love with Tygo & Vito

Het is weer herfst en dat merken we aan het weer. Het wordt weer grilliger, grijzer en kouder. Dus dat...