boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Kleding pyjama party, slaapfeestje, stoere pyjama voor jongens

Published on april 18th, 2016 | by de redactie

0

Stoere jongens Pyjama Party!

Ook al schijnt het zonnetje heerlijk door de ramen, buiten is het nog erg fris. Goed excuus om lekker thuis de hele dag in je stoere jongens pyjama rond te lopen. Muziekje op, samen spelletjes doen of ieder voor zich lekker chillen, het kan en mag allemaal op deze heerlijke relax dag. Maar wel iedereen zijn favoriete pyjama aan!

Pyjama als fashion item

Vroeger werd de pyjama alleen als kledingstuk tijdens het slapen gedragen, maar dat is allang niet meer. De pyjama wordt steeds populairder en wordt deze gedragen zowel overdag als in de avond. Tegenwoordig zijn de pyjama’s ook echt niet meer suf, maar zijn het echte fashion items en zijn ook hier trends in te vinden. Check de collectie van Claesen’s en Vingino maar eens!

Stoere jongens pyjama’s voor een Pyjama Party!

Maar een stoere jongens pyjama kun je natuurlijk ook dragen met al je vrienden tijdens een Pyjama Party! Gezellig samen met vrienden, broertjes en neefjes de hele avond chillen, lekker eten, films kijken, kussen gevecht en natuurlijk ook een beetje slapen.

Wij hebben deze leuke exemplaren gespot bij Kleertjes.com. Zij zijn gespecialiseerd in ondermode en hebben de meest trendy pyjama’s  die er zijn én ook het hipste ondergoed en zwemkleding voor de kids.

jongens-pyjama-pyjama-party

Tips voor een Pyjama Party

  • Als uitnodiging voor een Pyjama Party print je een bioscoop- of filmbon met daarbij een popcornbakje. “Kom je een avondje film kijken in je Pyjama!” Wedden dat iedereen komt!
  • Zorg dat je al genoeg matrassen of slaapmatjes in de woonkamer klaar hebt liggen. Leg ook alvast het beddengoed van je zoon klaar, zodat de rest zo kan aanschuiven.
  • Zorg voor voldoende kussens, want een kussengevecht hoort er natuurlijk ook bij. Wanneer je niet genoeg kussens hebt, vraag je of iedereen zijn eigen kussen meebrengt.
  • Kies van te voren alvast een paar mooie films en verschillende spelletjes uit en leg deze klaar.
  • Zorg dat er voldoende lekkers te eten en te drinken is. Natuurlijk mogen chips en popcorn niet ontbreken!
  • Ook leuk om een vuurkorf aan te steken, warme chocomelk met marshmallows te maken en elkaar buiten spannende verhalen te vertellen. Wel een warme jas over je pyjama aantrekken natuurlijk!
  • Vergeet het ontbijt voor de volgende ochtend niet!
  • Slaap lekker 😉

Natuurlijk hoef je voor een Pyjama Party niet perse jarig te zijn. Het is ook leuk om samen met de kinderen een slaapfeestje te houden. Leuk om dit in de vakantie te doen! Iedereen zijn stoere jongens pyjama aan, matrassen en beddengoed naar beneden en heerlijk films kijken. Succes gegarandeerd!

stoere jongens pyjama, pyjama party

LEES OOK:

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Tags: , , , , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑