Ad SquareAd SquareAd SquareAd Square


Win/Acties

Published on oktober 11th, 2017 | by Colinda

0

Stoere jongens rugtas met gadget!

Een stoere rugtas moest het worden dit keer. Geen rugtas met grappige prints of bekende figuren. Nee, een stoere rugtas voor een stoere jongen.  Gelukkig heeft Shoesme een paar hele stoere rugtassen in het assortiment, bijpassend bij de gave schoenencollectie.

Toffe gadget

Trots loopt Boris met deze stoere rugtas van Shoesme naar school. Hij vindt de tas geweldig en zijn vriendjes ook en dat snap ik ook. Het keykoord is bij deze tas dé gadget waar hij mee loopt te pronken op het schoolplein. Iedereen wil even een keertje aan het touwtje trekken 😉

Lekker praktisch

Wat is belangrijk vind is dat deze rugtas perfect van formaat is. Lekker groot. Er past zelfs een A4 map in en daarnaast ook nog de belangrijke spullen zoals broodtrommel, drinkbeker(s), stuk fruit, iets lekkers en eventueel een agenda etc. De tas heeft een hoofdvak met aan de binnenzijde een elastiek voor een beker en broodtrommel. Daarnaast is er een klein voorvak, afsluitbaar met een rits. En op de achterkant zit een naamlabel, zodat hij zijn tas nooit kwijt raakt, ideaal!

Check alle stoere jongens rugtassen bij Shoesme! Welke kies jij?

WINNEN

Kan jouw zoon ook wel een nieuwe rugtas gebruiken? Doe mee met onze winactie. Je kunt dezelfde rugtas als Boris hier heeft winnen, maar Shoesme heeft nog veel meer toffe tassen. Laat weten naar welke Shoesme rugtas jouw voorkeur uitgaat (kijk hier) en maak kans op deze rugtas! Vul onderstaand formulier in of doe mee met onze Like & Share winactie op Facebook of Instagram. De naam van de winnaar staat woensdagavond 25 oktober hier op Boyslabel. Good Luck! 

Win een Shoesme rugtas naar keuze

stoere jongens rugtas, stoere kindertassen

stoere jongens rugtas, kindertassen, shoesme rugtas

stoere jongens rugtas, kindertassen, shoesme rugtas

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Share Button

Tags: , , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑