boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Kinderboeken

Published on januari 15th, 2013 | by de redactie

0

Stoere Jongens

STOERE JONGENS is geschreven door Paul van Schaik. Het boek staat vol met spannende, stoere activiteiten en verhalen voor vaders om samen met hun zoon(s) te ondernemen. Denk aan avonturen als adventure racing, goochelen met Hans Klok (de ijscotruc), graffiti spuiten. Maar ook een schriftelijke cursus boksen, duiken, acrobatiek, eten als een boekanier, meisjes versieren en stinkbommen maken staan op de bucketlist.

Activiteiten voor stoere jongens

Elk hoofdstuk begint met een inspirerend verhaal bijvoorbeeld de biografie van een zeerover of de wonderlijke geschiedenis van een vrijbuiter.  Vervolgens vind je handleidingen voor doe-activiteiten zoals het bouwen van een hut, een tijdelijke tattoo zetten of een spoedcursus graffiti. Aan het eind van ieder hoofdstuk staat een handige adressenlijst waarbij je kunt denken aan de mooiste duik- en snorkellocaties of actie in de ruige natuur van Tiengemeten.

Een geweldig boek voor stoere vaders en stoere zonen die samen iets willen ondernemen met spannende ervaringen. Dit is natuurlijk het ultieme cadeau voor een coole vader en vaderdag!

Bestel het boek Stoere Jongens hier >>> 

stoere jongens , jongensboek

Tags: , , , , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑