Stoere kinderkleding voor stoere boys

25 maart 2022

Ben je op zoek naar stoere kinderkleding voor jongens? Heb jij ook een stoere boy in huis die er graag volgens de laatste trends bijloopt? Eentje die echt wel weet wat hij wil en altijd op de mode vooruit loopt? Of ben je zelf een echte fashionista mum die graag haar kids in de tofste outfits kleedt? Dan moet je dit zeker even verder lezen!

stoere kinderkleding, stoere jongenskleding, stoer kinderkleding merk, vingino daley blind, daley blind, vingino daley blind 2022, kixx online

Nieuw seizoen – nieuwe outfits

Het leukste aan een nieuw seizoen is dat het weer tijd is om te gaan shoppen! Je kunt weer volop variëren met je look. Meestal koop ik aan het begin van ieder seizoen twee complete kledingsets voor mijn tieners. Ik noem het bewust compleet, omdat ik bewust let op het seizoen. Dus in het voorjaar koop ik een kledingset met een lange broek en daarbij ook een korte broek. En een sweater of hoodie en een shirt (of twee). Zodat ze het hele seizoen kunnen afwisselen met hun kleding. Is het nog koud dan dragen ze graag een lange broek met sweater of hoodie en wanneer het al wat warmer is, dan komen de shirts te voorschijn. En die korte broek hebben ze natuurlijk nodig wanneer het zomer is. 

vingino daley blind 2022, stoere jongenskleding

Stoere kinderkleding voor jongens

De trend onder de jongens zijn wel de tracksuits en sportieve outfits. Dat is ook precies wat mijn jongens het liefst dragen. De collectie van Vingino X Daley Blind sluit ook dit seizoen perfect aan op de vraag naar stoere jongenskleding. Hier worden mijn boys blij van!

stoere kinderkleding, stoere jongenskleding, stoer kinderkleding merk

Dit is dé webshop met stoere items voor stoere boys

Bij Kixx online vind je dé hippe en stoere kinderkleding voor jongens en meisjes. Hier moet je wezen voor de laatste trends. Zij kiezen heel selectief bepaalde kleding uit collecties waarvan ze weten dat de (little) fashionista’s deze kleding ook te gek vinden. 

Natuurlijk kun je kiezen voor trendy en stoere kinderkleding, maar natuurlijk moet deze kleding passen bij jouw kind. Een tip om jouw kind hip voor de dag te laten komen is kleding die hij graag draagt te mixen met een paar items volgens de laatste trends. Op deze manier ben je uniek en draagt niet iedereen op het schoolplein dezelfde outfit. Just be yourself!

 stoere jongenskleding, stoer kinderkleding merk, vingino daley blind, daley blind, vingino daley blind 2022, kixx online
Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

Pre-spring

Pre spring boys 2024 – Let’s go!

Poh de winterjas is pas net een paar keer goed gedragen maar de eerste pre spring boys 2024 collecties liggen...
jongens-truien-hoodies-sweaters

Winter sale shoppen voor de boys!

Brr wat is het koud, stiekem kijken we alweer uit naar de lente. Maar helaas door de temperaturen lopen we...
resize-2

Wintersport? Check hier toffe skikleding voor boys.

Het is winter en dan verlangen veel mensen stiekem toch wel naar een mooie witte laag sneeuw over ons koude...