Stoere knuffels voor jongens

26 juli 2016

Ook jongens houden ook van knuffels. Mooi meegenomen is het dan als het een beetje een stoere knuffels voor jongens is. Het amerikaanse merk Gund heeft een aantal knuffel is haar collectie die niet alleen superschattig en knuffelig zijn, maar ook een beetje stoer. Ideaal voor stoere boys dus, die een mooie knuffel ook nog wel kunnen waarderen. De Gund knuffels zijn ideaal om heerlijk mee te spelen en knuffelen of als een mooie accessoire voor een leuke jongenskamer.

Stoere knuffels voor jongens

Onze favorieten zijn de Itty Bitty Boo’s in schattige uitvoeringen. Er zijn voor boys bijvoorbeeld een stoere Dino T-Rex, een Cowby en een Superhero. Echte knuffelhelden voor jouw stoere boy. De Itty Bitty Boo is gebaseerd op het op social media beroemde hondje “Boo”. Deze kleine uitvoering is er schattig en verkrijgbaar in diverse uitvoeringen met verschillende outfits aan. De cowboy variant heeft zelfs een schattig hoedje op!

Gund knuffels

Ook in Sesamstraat wonen een aantal stoere knuffelhelden. Speciaal voor boys hebben Elmo en Koekiemonster een metamorfose ondergaan en zijn veranderd in ware superhelden. Ze hebben een supercoole cape om en een mooi eigen superheld logo. Als je kind zo’n lieve superheld bij de hand heeft, voelt hij zich vast heel fijn.

Voor nog meer leuke knuffels of andere leuke spullen voor kids zoals tassen of muurstickers kun je terecht bij Hippebeestjes.nl

stoere knuffels voor jongens, knuffelberen, stoere knuffels voor jongens, gund knuffels, jongensknuffels

LEES OOK:

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

donald duck puzzel

Puzzelen, puzzelen en nog eens puzzelen.

Puzzelen, puzzelen en nog eens puzzelen. Onze zoon is er gek op! Met zijn 3 jaar, begint hij er een extreem...
Donald duck puzzel

Puzzelen in de kerstvakantie! + Winactie

Bij ons thuis echt een traditie. Puzzelen in de kerstvakantie. De kerstvakantie is toch zo’n vakantie waar meestal al genoeg...
nintendo switch sinterklaas cadeau sinttip

Activiteiten en cadeautips voor de feestdagen – Nintendo

Het is november, en dat betekent dat de feestdagen eraan komen en Black Friday in aantocht is. Sinterklaas en Kerst,...