boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Spelen stoere knuffels voor jongens, knuffelberen

Published on juli 26th, 2016 | by de redactie

0

Stoere knuffels voor jongens

Ook jongens houden ook van knuffels. Mooi meegenomen is het dan als het een beetje een stoere knuffels voor jongens is. Het amerikaanse merk Gund heeft een aantal knuffel is haar collectie die niet alleen superschattig en knuffelig zijn, maar ook een beetje stoer. Ideaal voor stoere boys dus, die een mooie knuffel ook nog wel kunnen waarderen. De Gund knuffels zijn ideaal om heerlijk mee te spelen en knuffelen of als een mooie accessoire voor een leuke jongenskamer.

Stoere knuffels voor jongens

Onze favorieten zijn de Itty Bitty Boo’s in schattige uitvoeringen. Er zijn voor boys bijvoorbeeld een stoere Dino T-Rex, een Cowby en een Superhero. Echte knuffelhelden voor jouw stoere boy. De Itty Bitty Boo is gebaseerd op het op social media beroemde hondje “Boo”. Deze kleine uitvoering is er schattig en verkrijgbaar in diverse uitvoeringen met verschillende outfits aan. De cowboy variant heeft zelfs een schattig hoedje op!

Gund knuffels

Ook in Sesamstraat wonen een aantal stoere knuffelhelden. Speciaal voor boys hebben Elmo en Koekiemonster een metamorfose ondergaan en zijn veranderd in ware superhelden. Ze hebben een supercoole cape om en een mooi eigen superheld logo. Als je kind zo’n lieve superheld bij de hand heeft, voelt hij zich vast heel fijn.

Voor nog meer leuke knuffels of andere leuke spullen voor kids zoals tassen of muurstickers kun je terecht bij Hippebeestjes.nl

stoere knuffels voor jongens, knuffelberen, stoere knuffels voor jongens, gund knuffels, jongensknuffels

LEES OOK:

Tags: , , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑