Ad SquareAd Square


Jongenskamers stoere legerkamer, camouflage kamer, kinderkamers, damai-earth-saver-dekbedovertrek,

Published on mei 9th, 2017 | by Colinda

0

Stoere legerkamer

En dan wil je zoon ineens van zijn kleine kinderkamer een stoere legerkamer maken. Tja, dat is even wennen voor mama, maar als je eenmaal aan het zoeken bent dan zijn er toch wel erg gave kinderkamer accessoires te vinden voor deze jongenskamer en worden we samen erg enthousiast.

Leger muurstickers

Groen, bruin en beige zijn dé kleuren voor een legerkamer. Deze natuurlijke kleuren passen perfect bij elkaar en geven de kamer een stoere uitstraling. Verf de ene wand in een legergroene kleur en plak op de andere wand een toffe muursticker ‘do not enter’. Om de jongenskamer een persoonlijk tintje te geven, kies je voor een muursticker met naam. Bulbby verkoopt voor een fijne prijs leuke leger muurstickers met een vliegtuig én de naam van jouw kleine soldaat. Je kunt kiezen uit bijna twintig verschillende kleuren.

stoere legerkamer, stoere jongenskamer, camouflage kamer, army kamer, kinderkamer voorbeelden, kinderkamer inspiratie, inrichting jongenskamer

Leger behang

Behang is weer in! Naast stoere muurstickers hebben we een te gek leger behang gespot met stoere jeeps en legerprints. Om de legerkamer echt af te maken hang je een camouflagenet in de kinderkamer. De lockerkast, metalen opbergbak en houten opbergkist zullen jouw stoere man geweldig vinden.

Leger dekbedovertrek

Het Army dekbedovertrek van Damai zal in de smaak vallen bij elke kleine avonturier. Met dit dekbedovertrek ga je op avontuur in je eigen slaapkamer! Het camouflage dessin wordt gecombineerd met trendy stempels en stoere afbeeldingen in groen en bruin, de echte legerkleuren. Natuurlijk allemaal passend bij de legerkleuren en dus kan je zoon zich er heerlijk onder verstoppen! Mooi in combinatie met een steigerhouten bed en  stoere zitzak op zijn kamer.

ster

stoere legerkamer, stoere jongenskamer, Bibelotte Cross, bibbelotte behang kruisjes, kruisjesbehang, jongenskamer, voorbeeld jongenskamer

Het Bibelotte Cross behang en Bibelotte Cross dekbedovertrek combineren ook goed in een stoere legerkamer!

ster

Stoere Legerkamer voorbeelden:

stoere legerkamer, stoere jongenskamer, jongenskamer inspiratie, inrichting jongenskamer

bron foto’s Pinterest
ster
Share Button

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑