Op deze loopfietsjes leert je kind razendsnel fietsen!

29 maart 2021

Iedereen in Nederland en België kan fietsen (een uitzondering daargelaten), en jouw kleintje kun je ook leren fietsen. Begin met de juiste loopfiets. Loopfietsen zijn geschikt voor kinderen vanaf 1-2 jaar en hierop leren ze uitstekend en meestal razendsnel fietsen. Natuurlijk nog wel zonder trappers, maar dit is de perfecte manier om balans te leren houden. Wij hebben een paar stoere loopfietsjes onder de loop genomen.

Waarom een loopfiets?

Net als bij een echte fiets, zal je kindje op een loopfiets evenwicht moeten houden. In het begin kan dit best lastig zijn, maar het is goed voor de ontwikkeling van de grove motoriek. Na een paar keer oefenen zie je heel snel resultaat en voor je het weet fietsen ze razendsnel weg. Kinderen die oefenen met een loopfiets, hebben later op een echte fiets geen zijwieltjes nodig in tegenstelling tot kinderen die een driewieler gewend zijn.

trybike, trybike loopfiets, trybike vintage green online bestellen

Stoere loopfiets Trybike

De Trybike is dé leuktste meegroei loopfiets op de markt. Dit is echt een stoere loopfiets en kan als driewieler gebruikt worden voor kinderen vanaf 1 jaar. Vanaf de leeftijd van 2 à 3 jaar kan de Trybike omgebouwd worden tot een stoere loopfiets  door heel simpel de achteras uit het frame te halen en de 2 achterwielen te vervangen voor 1 wiel. De fiets heeft 2 safety grips aan het stuur zodat hun handjes niet wegglijden. Ene absolute parel onder de loopfietsen!

Scoot and Ride loopfiets

De Scoot and Ride Higwaykick 1 Kiwi is de ideale loopfiets en step voor kinderen van 1 tot 5 jaar, of van 82 cm tot en met 118 cm groot. Je vormt de loopfiets eenvoudig om tot step door het zadel en het stuur te verzetten met één hendel, zonder gereedschap. Dankzij de stabiliteit, 2 voorwielen en 1 achterwiel laat de loopfiets zelfs de jongste kinderen bewegen, veilig en comfortabel zitten. De loopfiets heeft ook een -safety pad- als een soort kantelbescherming, voor extra veiligheid. De Scoot and Ride loopfiets is uniek in zijn soort! Het is de ideale loopfiets voor je kind, eenvoudig om te vormen tot een leuke step!

scoot and ride

Banwood loopfiets met retro look

De Banwood loopfiets is een veilige en duurzame loopfiets voor kinderen. Deze loopfiets ondersteunt de ontwikkeling en zal de overgang naar een fiets met pedalen veel sneller en soepeler maken. Deze kinderfiets in retrostijl heeft een kindvriendelijk frame met 12” wielen en is geschikt van 3 tot 5 jaar. Het stuur en zadel zijn eenvoudig verstelbaar, waardoor er ruimte is voor je kind om mee te groeien met de fiets. Het gewatteerde zadel en de handvatten zijn gemaakt van hoogwaardig kunstleer, een materiaal dat geschikt is voor alle weersomstandigheden en gemakkelijk af te vegen. En deze loopfiets ziet er ook nog eens heel gaaf uit! Check meteen ook de matching kinderhelmen!

banwood loopfiets, badwood, loopfietsjes, retro loopfiets

Goede bescherming tijdens het loopfietsen met de juiste kinderhelm

Tijdens het (leren) fietsen mag een kinderfietshelm zeker niet ontbreken, want veiligheid gaat boven alles.  Zorg ervoor dat je een kinderhelm koopt, want de helm moet wel goed om het hoofd van je kleintje zitten. De speciale kinderhelmen zijn vervaardigd uit hoogwaardig ABS-hard plastic wat de veiligheid van uw kind alleen maar ten goede komt. Voor een extra coole look tijdens het loopfietsen, steppen of skeeleren. 

LEES OOK:

Stoere loopfiets, loopfietsjes

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

1

Tuinonderhoud makkelijk maken: zo doe je het!

Elke tuin heeft onderhoud nodig. De ene tuin wat minder dan de andere, want het is natuurlijk logisch dat wanneer...
blauw2-1-1536x1024-1

Geef je huis een mini make-over met een vloerkleed

Je huis inrichten, beetje schuiven met de meubels. Dan eens een nieuwe kussen kopen, een nieuw vaasje en toch je...
DSC07649

Kapitein Onderbroek in zijn 11e boekavontuur

Welk kind kent hem niet? Kapitein Onderbroek! Zo ook Damon natuurlijk want de serie kijkt hij graag op netflix. En...