boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Lifestyle banwood korting, banwood loopfiets online bestellen, loopfiets, waarom een loopfiets, peuterloopfiets, peuter cadeau

Published on april 19th, 2019 | by Colinda

0

Waarom een loopfiets?

Iedereen in Nederland en België kan fietsen (een uitzondering daargelaten), en jouw kleintje kun je ook leren fietsen. Begin met de juiste loopfiets. Loopfietsen zijn geschikt voor kinderen vanaf 1-2 jaar en hierop leren ze uitstekend en meestal razendsnel fietsen. Natuurlijk nog wel zonder trappers, maar dit is de perfecte manier om balans te leren houden. Wij hebben een paar stoere loopfiets onder de loop genomen.

Waarom een loopfiets?

Net als bij een echte fiets, zal je kindje op een loopfiets evenwicht moeten houden. In het begin kan dit best lastig zijn, maar het is goed voor de ontwikkeling van de grove motoriek. Na een paar keer oefenen zie je heel snel resultaat en voor je het weet fietsen ze razendsnel weg. Kinderen die oefenen met een loopfiets, hebben later op een echte fiets geen zijwieltjes nodig in tegenstelling tot kinderen die een driewieler gewend zijn.

wishbone bike, stoere loopfiets

Stoere loopfiets

De Wishbone Bike is dé leuktste meegroei loopfiets op de markt. Dit is echt een stoere loopfiets en kan als driewieler gebruikt worden voor kinderen vanaf 1 jaar. Hiervoor heb je wel de “trike kit” nodig met het derde wiel. Vanaf de leeftijd van 2 à 3 jaar kan de Wishbone Bike omgebouwd worden tot een stoere loopfiets  door heel simpel de achteras uit het frame te halen en de 2 achterwielen te vervangen voor 1 wiel. Als ze ongeveer 4 jaar zijn, draai je het frame om en is de loopfiets hoger en nog steeds geschikt om ook als 6 jarige mee te spelen. De fiets heeft 2 zwarte safety grips aan het stuur zodat hun handjes niet wegglijden. Pimp je fiets met de bijbehorende stickers voor een extra stoere loopfiets!

Banwood loopfiets 

De Banwood loopfiets is een veilige en duurzame loopfiets voor kinderen. Deze loopfiets ondersteunt de ontwikkeling en zal de overgang naar een fiets met pedalen veel sneller en soepeler maken. En deze loopfiets ziet er ook nog eens heel gaaf uit! Check meteen ook de matching helmen!

  Shop hier

banwood loopfiets

 

fietshelmen, kinderhelm, stoere fietshelm

Bescherming tijdens het loopfietsen

Tijdens het (leren) fietsen mag een fietshelm zeker niet ontbreken, want veiligheid gaat boven alles.  Maar een helm kan ook leuk zijn. Kinderen zetten geen helm op maar een gevaarlijke tijger of een schattige zebra. Laat hun verbeelding maar de vrije loop gaan. Daarna kunnen ze aan hun leuke en veilige reis beginnen. De helm kan achteraan makkelijk aangepast worden aan de grootte van het hoofd. Vier ventilatiegaten zorgen voor een toestroom van verse lucht.  Bestel ook de bijhorende coole fietsbel of fietshandschoenen voor een extra coole look!

Wishbone bike, stoere loopfiets

 Lees ook: bijzonder leuk jongensspeelgoed >>

Ook leuk als jongens cadeau: buitenspeelgoed >>

Stoere loopfiets, loopfietsjes

Tags: , , , , , , , , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑