boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Jongenstassen Mipac rugtas, kinderrugtassen. boyslabel, stoere jongenstassen, schooltassen

Published on september 20th, 2015 | by Colinda

0

Stoere Mi Pac rugzak voor jongens

TOF … dat is in een woord wat Sebas van zijn nieuwe Mi Pac rugzak vindt. Voor het nieuwe schooljaar is het voor de kids belangrijk om een leuke en praktische rugzak te hebben. Hier moet je iedere dag meelopen en alles in meedragen wat voor jou belangrijk is. We mogen wel zeggen dat de rugzak is een van de belangrijkste aankopen voor het nieuwe schooljaar is. Een van de favoriete merken voor rugzakken is zeker Mi-Pac. Mooie stevige tassen in hippe dessins en vrolijke kleuren.

Mi Pac rugzak

Sebas zijn keus is gevallen op de stoere denim Mi-Pac rugzak voor het nieuwe schooljaar. Deze rugzak heeft een tie-dye look met viltlook contraststof aan de onderkant. Er past met gemak een broodtrommel, drinkbeker, agenda, etui een ordner/schoolmap in. Hij gaat naar groep 7 van de basisschool en hoeft geen laptop of tablet mee naar school te nemen, maar deze past er met gemak in. Wat erg prettig is, is dat de Mi-Pac rugzak gewatteerde schouderbanden heeft voor extra draagcomfort. Ook zijn de schouderbanden verstelbaar en dat is een groot pluspunt. Wanneer je een eindje moet fietsen naar school is het fijn als de rugzak goed op de rug blijft zitten, zodat je de aandacht bij het verkeer kunt houden en je niet ondertussen bezig bent om je tas goed vast te houden. Sebas is super blij met zijn nieuwe rugzak en heeft zin in het nieuwe schooljaar!

Shoppen? Bekijk en shop de hippe Mi-Pac rugtassen hier

Bekijk meer kindertassen >>

MIPAC-rugtassen-Mi-Pac-rugtas-hippe-kinderrugtassen-rugzak-meisje-Mi-Pac-denim

Mi pac rugzak, kinderrugtassen. boyslabel, stoere jongenstassen, schooltassen, MIPAC

Tags: , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑