Een stoere outfit voor een stoere jongen

26 augustus 2020

Zo op het einde van de zomervakantie zijn we altijd weer toe aan een back to school outfit. En een prepuber zoals Nathan (9), die zijn start gaat maken in groep 7 is wel toe aan een stoere outfit waarin hij zich comfortabel en fijn voelt. Indian Blue Jeans speelt hier perfect op in en heeft precies de outfits voor hem in hun collectie. Toffe hoodies en sweaters, mooie aansluitende jeans of jogpants. Genoeg keuze en voor ieder wat wils.

Back to School outfits >>

stoere outfit jongen, stoere jongenskleding, indian blue jeans, indian blue jeans review, kindermodeblog, indian blue jeans winter 2020-2021, jongensmodeblog, boyslabel

Stoere outfit

Toen de postbode aan de deur stond, was het pakketje al een verrassing op zich. Niet alleen een stoere outfit mooi verpakt met een persoonlijk kaartje, maar ook wat toffe gadgets erbij. Die natuurlijk ook allemaal meteen gedragen en uitgeprobeerd moesten worden.

boysstyle, stoer kind, stoere outfit jongen, stoere jeans kind, indian blue jeans, stoere spijkerbroek kind, army groen jack

Super skinny fit jeans #stoer

Nathan draagt hier een jeans met super skinny fit met een verstelbare tailleband. Hij sluit mooi aan bij zijn benen en billen. We kozen voor de maat 152. Maar de 146 had achteraf gezien ook nog prima gepast. Nu heeft hij nog voldoende groeiruimte. Maar alsnog met groeiruimte sluit hij mooi aan.

stoere jeans jongen, stoere jeans kind, indian blue jeans, stoere spijkerbroek kind

Het stoere army groene vest draagt hij ook in 152. Het vest heeft een ritssluiting en extra zakken op de voorkant.

boysstyle, stoer kind, stoere outfit jongen, stoere jeans kind, indian blue jeans, stoere spijkerbroek kind, army groen jack kind

Verder draagt hij dit stoere T-shirt in maat 152. Het shirt is zwart met used effecten voor een stoere uitstraling. Op de voorkant zit een artwork met een panter.

stoer tshirt jongen

stoer tshirt jongen, indian blue shirt jongen, grijs tshirt kind, stoere kinderkleding, details indian blue jeans

Pasvorm kleding

Hij vindt alles heerlijk zitten en het moest dan ook meteen aanblijven na het passen. Nathan is 145cm en smal gebouwd. Heeft in alle items nog groeiruimte waardoor hij er de hele winter mee kan doen. De pasvorm is super. Wij zijn fan!

boysstyle, stoer kind, stoere outfit jongen, stoere jeans kind, indian blue jeans, stoere spijkerbroek kind, army groen jack

Over Indian Blue Jeans

Indian Blue Jeans is a jeans-related kidsfashion label voor stoere jongens en meiden tussen de 2 en 16 jaar die hun grenzen willen verleggen en eigen regels willen bepalen. Ze ontdekken de wereld, hun talenten en hun tekortkomingen. Impulsief, vol plezier en enthousiasme. Daarbij willen ze op een gezonde manier opvallen en zichzelf kunnen zijn. Daar is GUTS voor nodig! Indian Blue Jeans helpt deze identiteit vorm te geven en stimuleert kinderen om zichzelf te ontwikkelen. Door betaalbare kleding van goede kwaliteit en unieke looks.

indian blue jeans gadgets, indian blue jeans elastiekjes

LEES OOK:

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

sturdy

Nieuwe collecties herfst en winter ’22/’23

Het is hartje zomer en de nieuwe collecties staan alweer voor de deur. De liefhebbers die nog mooie kleding voor...
tygo en vito winterjas

Lekker warm met TYGO en vito + Winactie

De mussen vallen van het dak maar bij TYGO en vito hebben ze de afgelopen tijd niet stilgezeten. De wintercollectie...
shoesme sandalen

Stoere shoesme sandalen die perfect zitten!

Jongenskleding… Het aankleden van een zoon is net iets anders dan het aankleden van een dochter. Waarbij ik bij een...