Stoere sneakers voor de zomer van Bunnies!

27 april 2023

Elke zomer en winter komt Bunnies met een passende collectie. Ook deze zomercollectie zitten er weer pareltjes tussen. Voor jongens stoere sneakers en stevige sandalen en voor meisjes kleurrijke sneakers en sandalen met leuke printjes. Wij gingen voor een set stoere lage sneakers in de kleur beige met groen. Een rustig ontwerp, maar toch opvallend door de leuke details en de felle kleur groen. Lekker sportief en zomers!

Voor elke fase de perfecte schoen van Bunnies

Bunnies heeft voor elke fase van je kind de ideale schoen ontwikkeld. Vanaf het moment dat je kindje voor het eerst rechtop gaat staan is het toe aan de eerste schoentjes. Een leuk en belangrijk moment weet ik nog! De babyschoentjes van Bunnies worden volledig gemaakt van leer, zijn zacht en buigzaam en hebben een felxibele antislipzool. Super fijn, omdat de schoentjes dus meebuigen met de voetjes. Die eerste schoentjes zijn misschien wel de leukste om uit te zoeken en nog leuker om te bewaren!

De volgende fase is de loopfase, bij Bunnies is dit de Flex fase. Echte loopschoenen met een flexibele zool, maar met voldoende grip op de ondergrond. Voor je het weet groeien die eerste stapjes uit tot de stap fase. De schoenen worden dan iets steviger, hierdoor heeft je kindje steun en stabiliteit voor een goede houding. Je kind gaat rennen, klimmen, buiten spelen en dat kan allemaal met de schoenen van Bunnies.

De laatste fase is de super stap. De schoenen krijgen steeds meer te verduren, hebben een slijtvaste zool en een verstevigd hielstuk. Ben je deze fase ook ontgroeit dan stap je over naar “grote broer” Braqeez.

Wat wij vinden van deze stoere sneakers van Bunnies..

In welke fase je nu ook zit, Bunnies is echt een heel fijn merk. Mijn ervaring als echte jongensmoeder is dat je beter schoenen van een goed en wat duurder merk kunt aanschaffen. Bunnies zijn stevig en gaan lang mee! Ik wil absoluut niet dat mijn kind bij het buitenspelen voorzichtig moet zijn met zijn schoenen. Brent is een echte voetballer en op het schoolplein wordt regelmatig een balletje getrapt. Klimmen, klauteren, rennen, op de step, buiten spelen, het wordt allemaal net wat makkelijker met een set stevige schoenen. Wat ook super fijn is bij deze schoen is de combinatie van veters en een rits. De schoenen kunnen dus makkelijk aan en uit, zonder steeds de veters los te halen en te strikken. Een fijn laag model en ideaal voor deze zomer!

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

braqeez jongens schoenen sneakers

Stoer en ideaal voor het najaar: de sneakers van Braqeez

We hadden het geluk dat we de sneakers uit de nieuwe herfst/winter collectie van Braqeez mochten reviewen. Na even speuren...
shoesme cognac 7

De Musthave Shoesme schoenen voor stoere jongens!

De temperaturen zullen het niet zeggen, toch is het echt Herfst! En bij het aanbreken van dit nieuwe seizoen, horen...
jongens sandalen bunnie

Sandalen weertje

Het is weer de tijd van het jaar de sandalen mogen weer uit de kast. En Damon draagt ze heel...