boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Kleding street called madison, boyslabel

Published on juni 23rd, 2017 | by de redactie

0

Street Called Madison summer look

Cool boys opgelet! De zomercollectie van Street Called Madison bevat toffe musthaves voor kids die houden van een casual, urban look. Het urban tienermerk is genoemd naar de straat waarin de fictieve karakters Luna Hill en Charlie Ray opgroeiden samen met hun vrienden. Luna & Charlie zijn klaar voor een nieuw, zomers avontuur. En jij?

Charlie Ray summer look

De boys hoeven niet lang na te denken over hun zomeroutfit. Toffe sweaters en coole T-shirts met tekstprints als ‘If not now, when then?’ worden gedragen op een jeans of één van de bermuda’s. Lekker nonchalant met vrienden chillen of skaten doen ze in een comfortabel capuchonvest. 
Een bomberjas mag deze zomer zeker niet ontbreken aan de kapstok! Of ga voor één van de parka’s want ook die zijn super cool. Blauw en grijs zijn deze zomer de hoofdkleuren met hier en daar wat okergeel en groen. De zomercollectie bevat genoeg items om een stoere en urban look creëren. Handig, want de boys hebben geen tijd te verliezen. It’s time to make some new memories!

Collectie Street Called Madison

Het merk vertelt hun levensverhaal. Charlie is iets ouder dan Luna Hill en heeft een hondje genaamd Mr. Spikey. Deze speelt een belangrijke rol in de kleding van Street Called Madison. Zo kom je hem bijvoorbeeld tegen op de all-over sweater voor jongens. Luna (girls) en Charlie (boys) vormen de basis van S.C.M., een straat die we ons allemaal voor kunnen stellen en die je in veel steden zult vinden. Heel herkenbaar en actueel voor tieners die hun straat als geen ander kennen.

We zien een mix van vintage, popart, college, denim en ruiten in deze urban tienercollectie. Toffe jassen zijn echte eyecathers, net als de sweaters, truien, shirts en broeken. Het nu al populaire tienermerk is verkrijgbaar vanaf maat 116 tot en met maat 188. Een super toffe collectie draagbare kleding voor hippe kids en tieners die weten wat ze willen. Wij zijn fan!

Bekijk en shop deze urban Street Called Madison collectie nu met korting oa bij:

Kixx-online

 
street called madison, boyslabel, jongenskleding

Meer jongenskleding inspiratie >>

Kijk hier voor leuke jongensjassen >>

Outfit of the Day BOYS >>...

Comments are closed.

Back to Top ↑