boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Kleding street lab, tygo vito, zomerkleding jongens

Published on maart 6th, 2018 | by Colinda

0

Street Lab by TYGO&vito

Het toffe jongenskleding merk TYGO & vito komt met een 2e levering; ‘Street Lab’ genaamd. We hebben je al aan het begin van het nieuwe seizoen een eerste indruk gegeven en nu is het tijd om wat dieper op de collectie in te gaan.

Tygo vito winactie, jongensshirts, zomerkleding jongens

TYGO & vito jongenskleding

In kindermodeland was er behoeft aan een stoer en sportief kledingmerk speciaal voor de jongens. De oprichters van TYGO&vito zagen dit als een kans en zijn met ontwerpen begonnen. Altijd in het achterhoofd houdend dat dit kleding voor jongens is (zelf ook jongensmama’s). De naam TYGO&vito is een vernoeming naar de namen van hun honden (speels, grappig en ondeugend). TYGO is de grote hond en vito de naam van de kleine hond, vandaar ook de grote en kleine letters).

De collectie bestaat uit een complete collectie van spijkerbroeken in trendy wassingen, coole shirts met sportieve prints, makkelijke sweaters, sweatpants en sweatshorts tot functionele zomerjassen in frisse kleuren als groen, rood en blauw in combinatie met denim. Een uitermate geschikte kledinglijn voor het dagelijks dragen, en het lekker buitenspelen, want dat doen de jongens nou eenmaal graag. De collectie van TYGO & vito is verkrijgbaar van maat 92 t/m 152

STREET LAB

Speciaal voor het voorjaar zijn er light blue jeans met vrolijke t-shirts in felle kleuren uit het thema Street Lab. De t-shirts zijn voorzien van toffe cartoon prints gecombineerd met felle kleuren als neon geel en neon groen. Opvallend zijn de digitale game invloeden. Hier gaat jouw little gamer blij van worden!

TYGO & vito zomerjassen

Ben je op zoek naar een toffe jas voor jouw zoon? Bekijk dan de zomerjassen uit deze collectie maar eens. Wedden dat jouw boy wel een van deze jassen wil dragen dit voorjaar?! Welke is jouw favoriet?

Bekijk en shop hier

street lab, tygo vito, jongenskleding, kleding voor jongens

game over shirt, jongenskleding, tygo vito

street lab, tygo vito, tygo vito jas, jongenskleding, jongensjas

Shop deze toffe jas hier

LEES OOK:

Tags: , , , , , , , , , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑