Sunday School, waar kindermode een beleving is

7 juli 2018

Een dag waarvan mijn hoofd een beetje duizelt, dat je zoveel indrukken en impulsen hebt gehad dat je het even moet verwerken. Nou dat had ik dus ná dat ik op de Sunday school was geweest. Hoe en wat? Ik vertel hieronder meer.

Bekijk de nieuwe collectie winterjassen voor jongens >>

Sneak Peek: nieuwe collectie TYGO&vito >>

Sunday School

Voor de 2ekeer was dit jaar de Sunday school, een dag vol met informatie en beleving voor de professional in de kindermodebranche. Denk aan inkopers van kinderkleding winkels, personeel uit de winkels etc. En uiteraard wij van Girls en boyslabel, zodat wij de tofste kindermode  merken en trends aan jullie kunnen laten zien

Deze beurs is het initiatief van zijn Rob de Vos en Stefan Flint, heren die al heel wat hebben gedaan in de “de branche” Wat ze willen bereiken is een totaal concept waar inspiratie voorop stond. Nou dat was er vollop.

de fabrique, kindermodebeurs, sunday school, sundayschool, boyslabel, kindermodeblog, kinderkledingLocatie

De locatie van de Sunday School op de Fabrique is geweldig! Wat een sfeer wat een uitstraling. Prachtig industrieel erfgoed nét buiten Utrecht. Als je ooit een locatie zoekt voor een bedrijfsevent, nou dit is je locatie hoor!

Er was van alles te zien en te beleven. Denk aan clowns, steltlopers, maar ook leuke foodtrucks war je heerlijk even buiten kon zitten. Er was overal mooie muziek te horen. Qua sfeer leek het  op een festival. Maar goed, we kwamen voor de kinderkleding! Nou en die was er, maar dan 120 nationale en internationale kinderkledingmerken waren er.

Wat hebben we gezien, kijk het is lastig om jullie foto’s te laten zien van de nieuwe collecties. Want als je niet met mode bezig bent ben jij echt nog niet toe en kleding zomer 2019 of wel soms? Toch kan ik wel wat aan jullie vertellen en laten zien. En viel ons op de er zoveel geel en rood te zien was, dus dat ga je volgend jaar zeker terug zien!

De kinderkleding merken

Er stonden dus 120 merken en vele daarvan kennen jullie al. Vinginio, Indian Blue Jeans, TYGO&vito en Z8 zijn klinkende namen. Maar het ging mij juist om die wat onbekendere merkjes. Hoe leuk was het dat deze merken hier ook waren!

Vintage cowboys, kindermodebeurs, sunday school, sundayschool, boyslabel, kindermodeblog, kinderkleding3 toppers licht ik hier toe, en op girlslabel kan je nog 3 andere toppers lezen die niet eens specifiek voor de meisjes zijn

  • Vintage Cowboys, voor jongens van 6-16, met unieke prints stoere en ingetogen kleuren. Geen geschreeuw maar toch zo gedaan, dat het ook bij de jongens een hoog hebben gehalte heeft. Check deze trui met plek voor je earplugs eens.
  • The harbour kids, eigenlijk een unisex merk. Kleding die je kind ondersteunt in het kind zijn. Kleding voor echte kinderen dus. Maar niks kinderachtig, rete stoer zelfs. En de collectie van volgend jaar zomer, ik kan niet wachten op de toffe trackpants die ik zag!
  • Anarkid, een nieuwe merk in Nederland, maar in hometown Australië een dikke hit. Denk aan stoere kleding, met unieke prints. Waarbij de kleding ook nog GOTS gecertificeerde is. Ook dit merk is voor de stoere chicks te koop.

Vol inspiratie gingen wij naar huis, en inmiddels kan ik jullie vertellen dat we echt hele leuke dingen gaan doen komend modeseizoen! Hou onze kindermodeblogs Boyslabel, Girlslabel en Babylabel in de gaten voor de eerste sneakpeeks, de tofste fashionblogs en beste winacties!

TYGO en vito, sunday school. boyslabel, stoere jongenskleding

state of art kinderkleding, kindermodebeurs, sunday school, sundayschool, boyslabel, kindermodeblog, nette kinderkleding

kindermodebeurs, sunday school, sundayschool, boyslabel, kindermodeblog, jack and jones kinderkleding

Vintage cowboys, kindermodebeurs, sunday school, sundayschool, boyslabel, kindermodeblog, kinderkleding

Lees meer: kindermode blogs >>

Nieuwe wintercollectie Indian Blue jeans >> 

Lees ook: Budget shopping tips >>

Bekijk ook de eerste winterjassen voor meisjes >>

Share on facebook
Delen op Facebook
Share on pinterest
Delen op Pinterest

Lees ook

Jongens kledij tweedehands

Hoe haal je alles uit de kledij van je jongens?

Wie kinderen heeft, weet dat ze in een hip en een knip uit hun spullen groeien. Heb je net schattige...
jongenskleding sets, zomerkleding jongens, jongenskleding inspiratie, sturdy jongenskleding, zomer 2022, jongenskleding sets voor de zomer, zomerlooks voor jongens, sturdy , zomerkleding sets voor jongens, jongenskleding sets voor de zomer, boys, zomerkleding, zomermode jongens 2022, boyslabel

Klaar voor de zomer boys? #Summervibes

We gaan op zoek naar leuke zomerkleding voor jongens, want het mooie weer komt eraan. En wanneer het zonnetje dan...
vader zoon twinning, twinning styles dad son, twinnen vader en zoon, twinning, twinnen met papa, twinning merken, twinning vader zoon kledingmerken, twinning fashion, twinnen met papa, twinning dad and son, twinning is winning, twinnen vader zoon

Twinnen met papa

Twinning is winning is inmiddels een bekende uitspraak geworden voor de meeste moeders of niet? Of weet jij nog niet...