boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Feest

Published on juni 17th, 2011 | by de redactie

0

Survival feestje

Survival Team Ede verzorgt survival feestje en kinderverjaardagen op 2 eigen survivalterreinen in Ede. De kinderen worden onder begeleiding van een (dril) instructeur over allerlei hindernissen begeleidt. Een feestje duurt twee uur en kan op woensdag- of zaterdagmiddag gevierd worden. Maar ook op werkdagen na schooltijd, op zondag en in de avonduren.

Bekijk hier veel meer leuke jongensfeestjes >>

Survival feestje

Na aankomst worden de veiligheidsregels uitgelegd en dan kunnen de kinderen zichzelf sminken met camouflage kleuren. Daarna kan het survival feestje beginnen!

Onder begeleiding van een instructeur word er een korte warming up gedaan en beginnen we met de survivaltraining. Rennen, in touwen klimmen, onder netten doorkruipen, in banden en touw-netten klimmen, en door het ondergrondse doolhof kruipen. Als afsluiting wordt altijd gebruik gemaakt van de waterglijbaan, waar de kinderen onherkenbaar worden.
Bij koud weer wordt er minder met water gedaan en houden we de kinderen zo droog als mogelijk is tijdens de aktiviteiten en er is altijd een kampvuur om warm te blijven.

Eigen ervaring: oude kleren zijn echt noodzakelijk. Ze gaan gewoon kopje onder. Zelfs als het niet regent. Maar een stoerder feestje voor een jongen van 9 bestaat er echt niet. Voor een stoer survival feestje of lasergamen klik hier voor boekingen en informatie >>>

survival team eve, survival feestje , kinderfeestje ,jongensfeest

Je begint een Survival Feestje met smincken en camoufleren!

Tags: , , , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑