Survival kinderfeest

20 mei 2016

Voor stoere kinderen die niet bang zijn om vies te worden heeft SEC Survivals een Mini Jungleland ingericht. Hier kunnen de kinderen boogschieten, de spaghettibrug overwinnen, kruipen door de camotunnels, een klimwand bedwingen, de junglebrug over en nog veel meer. Motoriek, plezier en samenwerken komen bij het survivallen allemaal aan bod. Maar het gaat natuurlijk vooral om het plezier. En (heel) vies worden hoort daarbij. De survivaltochten worden afgelegd onder toezicht van ervaren outdoor begeleiders van SEC Survivals. De ouders gaan dus niet mee! Dit is het leukst kinderfeestjes vol actie en plezier, spetterende uitdagingen en knallende avonturen!

privé foto! Boyslabel, sec survivals, kids survival feestje

Kids Survival

Zijn de kids al iets ouder en willen ze nog meer actie en sensatie? Dan kunnen ze meedoen aan de Kids Survival. Met je eigen groepje vrienden en/of vriendinnen en een enthousiaste begeleider ga je op avontuur in het outdoorpark. Er zijn verschillende programma’s waar je uit kunt kiezen, zoals boogschieten, klimwand, apenswing, junglebrug, brancardrace, kundabaan, camotunnels en meer! Durf jij de uitdaging aan?!

Zijn je vriendjes op vakantie en wil je wel graag op survival? Geen probleem! Tijdens de open inschrijving zijn er geen minimum aantallen. Je kunt dus gerust alleen komen of neem een vriendje, buurjongen of je stoere zus mee. Ben je nieuwsgierig hoe de jongens deze kids survival zelf hebben ervaren? Lees dan deze blog van Thijs over zijn stoerste kinderfeest ooit!

SEC Survivals

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

kinderfeest themafeest

Mijn eerste kinderfeestje

Zodra je kind op de basisschool zit, komt al vrij snel het moment dat je voor het eerst een kleuterfeestje...
gezonde traktaties, gezonde trakaties voor school, verjaardag, kinderfeestje

10x Gezonde traktaties

Trakteren op school… ik vind het nogal een dingetje. Super leuk natuurlijk, wanneer je kind zijn traktatie mag uitdelen in...
koningsdag 2022, koningsdag outfit, koningsdag 2022 uittips

Maak je klaar voor Koningsdag 2022: de leukste Oranje tips

KONINGSDAG 2022. De oorsprong van koningsdag ligt in 1948 toen koningin Juliana haar verjaardag wilde vieren met alle Nederlanders. Vrijwel...