De beste kinderhoezen voor jouw tablet

8 september 2020

Tablets zijn vandaag de dag bijna niet meer weg te denken uit de handen van kinderen. Van spelletjes spelen tot schoolopdrachten maken. Tablets worden veelvuldig gebruikt. Dit gaat echter logischerwijs ook gepaard met het nodige vallen en stoten. Dat tablets op enig moment beschadigd raken, is dan ook eerder regel dan uitzondering. Enorm zonde. Bescherm daarom jouw tablet met een veilige, maar stoere beschermhoes. Hieronder zullen vier beschermhoezen worden uitgelicht, welke ideaal zijn voor jouw wildebras.

Mobigear Kids Cover

Allereerst wordt aandacht geschonken aan de Mobigear Kids Cover. Deze beschermhoes – te verkrijgen in de webwinkel van Hoesjesdirect – heeft een stoer en robuust uiterlijk en is speciaal ontwikkeld voor kinderen om te kunnen spelen en leren met de Apple iPad Mini (2019). De beschermhoes is gemaakt van rubber foam materiaal en daardoor goed schokbestendig.

Ook beschikt deze beschermhoes over een handvat, waardoor de tablet makkelijk is vast te houden en daardoor minder snel valt. Daarnaast beschikt deze beschermhoes over een standaard, waardoor de tablet op verschillende standen kan worden neergezet. Deze beschermhoes is verkrijgbaar in de kleuren groen, zwart, blauw, rood, paars, oranje en roze en enkel geschikt voor de Apple iPad Mini (2019).

tablet beschermhoes, tablet beschermhoes kind, tablet beschermhoes voor kinderen

Mobigear Kids Cover Stropdas

Op zoek naar iets originelers? Dan is de Mobigear Kids Cover Stropdas een ideale uitkomst. Deze leuke beschermhoes heeft op de achterkant, zoals de naam wellicht al doet vermoeden, een stropdas. De stropdas dient tevens als standaard, waardoor de tablet eenvoudig kan worden neergezet.

Ook deze beschermhoes is gemaakt van rubber foam materiaal en daardoor goed schokbestendig. Daarbij zorgt het handvat er voor dat de tablet makkelijk is vast te houden en minder snel zal vallen. Deze tablet beschermhoes is verkrijgbaar in de kleuren groen, zwart, oranje, paars, rood, geel, turquoise en roze en geschikt voor de Apple iPad Air, Air 2, Pro 9.7 en 9.7.

Mobigear Kids Cover Aktetas

Nog zo een originele tablet beschermhoes is de Mobigear Kids Cover Aktetas. Ook deze beschermhoes is gemaakt van rubber foam materiaal en dus goed schokbestendig. Daarbij dient de gesp op de achterkant als standaard, waardoor de tablet stevig kan worden neergezet op verschillende standen.

Het handvat zorgt er wederom voor dat de tablet makkelijk is vast te houden en minder snel valt. De tablet kan zodoende gedragen worden als zijnde aktetas. Deze tablet beschermhoes is verkrijgbaar in de kleuren rood, zwart, oranje, paars, geel, turquoise en roze en geschikt voor de Apple iPad Air, Air 2, Pro 9.7 en 9.7.

Xcess Kids Guard Tablet Case

Tot slot wordt aandacht geschonken aan de Xcess Kids Guard Tablet Case. Dit is een uiterst ideale tablet beschermhoes speciaal voor kinderen. Deze beschermhoes is namelijk gemaakt van E.V.A. materiaal dat staat voor Ethyleen Vinyl Acetaat. Dit soort materiaal wordt onder meer gebruikt in de zool van sportschoenen met als doel veelvuldige belasting, waarbij de veerkracht en dus de schokdemping behouden blijft.

Daarnaast ligt de tablet diep in deze beschermhoes. Hierdoor is het scherm ook goed beschermd tegen krassen en vlekken, omdat deze nooit direct op het oppervlak zal liggen.

Verder beschikt ook deze beschermhoes over een handvat, waardoor de tablet makkelijk is vast te houden en minder snel valt. Het handvat is tevens te gebruiken als standaard, waardoor de tablet eenvoudig kan worden neergezet. Deze beschermhoes is verkrijgbaar in de kleuren groen, blauw, rood, zwart, paars, oranje en roze en geschikt voor Apple iPad Air, Air 2, Pro 9.7 en 9.7.

Dé oplossing: thuis leren voor school >>

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

1

Tuinonderhoud makkelijk maken: zo doe je het!

Elke tuin heeft onderhoud nodig. De ene tuin wat minder dan de andere, want het is natuurlijk logisch dat wanneer...
blauw2-1-1536x1024-1

Geef je huis een mini make-over met een vloerkleed

Je huis inrichten, beetje schuiven met de meubels. Dan eens een nieuwe kussen kopen, een nieuw vaasje en toch je...
DSC07649

Kapitein Onderbroek in zijn 11e boekavontuur

Welk kind kent hem niet? Kapitein Onderbroek! Zo ook Damon natuurlijk want de serie kijkt hij graag op netflix. En...