Teen fashion: Toffe teen looks

13 september 2018

Net als mode voor volwassen is de kleding voor de jeugd ook meer trendgevoelig. Is het ene seizoen de flared pijp in, is die het andere seizoen vreselijk uit. Oh, en dan zijn deze tieners natuurlijk ook op een leeftijd dat ze een enorm uitgesproken mening hebben over wat ze dragen. Deze mening geeft soms wel eens discussies. Ik neem jullie mee in de leukste teen fashion en tienermode looks van dit moment.

Meer tienerkleding >>

Bekijk ook de kindermode trends >>

Teen  Fashion

In de tienermode zie je momenteel heel veel stijlen, maar het stoere overheerst. Tevens zie je veel opzichtige logos en merken op kleding. Ik ben daar persoonlijk niet zo van maar heb wel gekeken naar toffe teksten op de kleding.

tienerkleding, teen fashion, teen fashion, teenfashion 2019, teen boysTienerkleding: Zwart en weinig kleur

Voor de jongens heb ik als basis zwart voor deze teen fashion look genomen. Een kleur waar ze zich veilig bij voelen. Daarom kiezen ze deze vaak ook zelf uit. Een voordeel aan deze kleur, het combineert mooi met alles. Wij zien dit seizoen veel oranje en bordeaux tinten, deze heb ik dan ook uitgezocht. Het zijn enigszins gedempte kleuren, nou ja op deze trui dan na.  Mag je echt alleen maar met zwart aankomen probeer dan eens te variëren met wat structuren, zodat het net wat spannender is dan zwart op zwart. Dus, jeans, katoen of gebreide stoffen mixen in 1 outfit.

Geen zin en veel discussies

Een punthoofd kun je er van krijgen, resoluut nee zeggen in de winkel Of weigeren om dat aan te trekken. Winkelen kan wat frustrerend zijn voor beide partijen. Aangezien de meeste jongens veel lengte hebben en weinig andere vormen, is passen toch echt wel handig.

Om deze discussies te voorkomen in de winkel werkt het soms om vooraf thuis samen te bekijken wat je kind wil hebben. Maak eens allebei een lijstje met items die geschikt zijn.

De juiste items

De ugly shoe trend is nog steeds hier, en ik moet er aan wennen, deze vind ik dan nog wel echt heel tof. De jogger van Indian Blue Jeans valt zeer zeker in de smaak

tienerkleding, teen fashion, teen fashion, teenfashion 2019, teen boys

Teen fashion v. l.n.r. vestblouse van jogg denimskinny jeanst-shirt

TEEN FASHION – TIENERMODE – TIENERKLEDING

Lees meer jongensmodeblogs op Boyslabel >>

Kijk hier voor leuke jongensjassen >>

Outfit of the Day BOYS >>

Share on facebook
Delen op Facebook
Share on pinterest
Delen op Pinterest

Lees ook

Jongens kledij tweedehands

Hoe haal je alles uit de kledij van je jongens?

Wie kinderen heeft, weet dat ze in een hip en een knip uit hun spullen groeien. Heb je net schattige...
jongenskleding sets, zomerkleding jongens, jongenskleding inspiratie, sturdy jongenskleding, zomer 2022, jongenskleding sets voor de zomer, zomerlooks voor jongens, sturdy , zomerkleding sets voor jongens, jongenskleding sets voor de zomer, boys, zomerkleding, zomermode jongens 2022, boyslabel

Klaar voor de zomer boys? #Summervibes

We gaan op zoek naar leuke zomerkleding voor jongens, want het mooie weer komt eraan. En wanneer het zonnetje dan...
vader zoon twinning, twinning styles dad son, twinnen vader en zoon, twinning, twinnen met papa, twinning merken, twinning vader zoon kledingmerken, twinning fashion, twinnen met papa, twinning dad and son, twinning is winning, twinnen vader zoon

Twinnen met papa

Twinning is winning is inmiddels een bekende uitspraak geworden voor de meeste moeders of niet? Of weet jij nog niet...