Teen fashion: Toffe teen looks

13 september 2018

Net als mode voor volwassen is de kleding voor de jeugd ook meer trendgevoelig. Is het ene seizoen de flared pijp in, is die het andere seizoen vreselijk uit. Oh, en dan zijn deze tieners natuurlijk ook op een leeftijd dat ze een enorm uitgesproken mening hebben over wat ze dragen. Deze mening geeft soms wel eens discussies. Ik neem jullie mee in de leukste teen fashion en tienermode looks van dit moment.

Meer tienerkleding >>

Bekijk ook de kindermode trends >>

Teen  Fashion

In de tienermode zie je momenteel heel veel stijlen, maar het stoere overheerst. Tevens zie je veel opzichtige logos en merken op kleding. Ik ben daar persoonlijk niet zo van maar heb wel gekeken naar toffe teksten op de kleding.

tienerkleding, teen fashion, teen fashion, teenfashion 2019, teen boysTienerkleding: Zwart en weinig kleur

Voor de jongens heb ik als basis zwart voor deze teen fashion look genomen. Een kleur waar ze zich veilig bij voelen. Daarom kiezen ze deze vaak ook zelf uit. Een voordeel aan deze kleur, het combineert mooi met alles. Wij zien dit seizoen veel oranje en bordeaux tinten, deze heb ik dan ook uitgezocht. Het zijn enigszins gedempte kleuren, nou ja op deze trui dan na.  Mag je echt alleen maar met zwart aankomen probeer dan eens te variëren met wat structuren, zodat het net wat spannender is dan zwart op zwart. Dus, jeans, katoen of gebreide stoffen mixen in 1 outfit.

Geen zin en veel discussies

Een punthoofd kun je er van krijgen, resoluut nee zeggen in de winkel Of weigeren om dat aan te trekken. Winkelen kan wat frustrerend zijn voor beide partijen. Aangezien de meeste jongens veel lengte hebben en weinig andere vormen, is passen toch echt wel handig.

Om deze discussies te voorkomen in de winkel werkt het soms om vooraf thuis samen te bekijken wat je kind wil hebben. Maak eens allebei een lijstje met items die geschikt zijn.

De juiste items

De ugly shoe trend is nog steeds hier, en ik moet er aan wennen, deze vind ik dan nog wel echt heel tof. De jogger van Indian Blue Jeans valt zeer zeker in de smaak

tienerkleding, teen fashion, teen fashion, teenfashion 2019, teen boys

Teen fashion v. l.n.r. vestblouse van jogg denimskinny jeanst-shirt

TEEN FASHION – TIENERMODE – TIENERKLEDING

Lees meer jongensmodeblogs op Boyslabel >>

Kijk hier voor leuke jongensjassen >>

Outfit of the Day BOYS >>

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

Pre-spring

Pre spring boys 2024 – Let’s go!

Poh de winterjas is pas net een paar keer goed gedragen maar de eerste pre spring boys 2024 collecties liggen...
jongens-truien-hoodies-sweaters

Winter sale shoppen voor de boys!

Brr wat is het koud, stiekem kijken we alweer uit naar de lente. Maar helaas door de temperaturen lopen we...
resize-2

Wintersport? Check hier toffe skikleding voor boys.

Het is winter en dan verlangen veel mensen stiekem toch wel naar een mooie witte laag sneeuw over ons koude...