Teen fashion: Toffe teen looks

13 september 2018

Net als mode voor volwassen is de kleding voor de jeugd ook meer trendgevoelig. Is het ene seizoen de flared pijp in, is die het andere seizoen vreselijk uit. Oh, en dan zijn deze tieners natuurlijk ook op een leeftijd dat ze een enorm uitgesproken mening hebben over wat ze dragen. Deze mening geeft soms wel eens discussies. Ik neem jullie mee in de leukste teen fashion en tienermode looks van dit moment.

Meer tienerkleding >>

Bekijk ook de kindermode trends >>

Teen  Fashion

In de tienermode zie je momenteel heel veel stijlen, maar het stoere overheerst. Tevens zie je veel opzichtige logos en merken op kleding. Ik ben daar persoonlijk niet zo van maar heb wel gekeken naar toffe teksten op de kleding.

tienerkleding, teen fashion, teen fashion, teenfashion 2019, teen boysTienerkleding: Zwart en weinig kleur

Voor de jongens heb ik als basis zwart voor deze teen fashion look genomen. Een kleur waar ze zich veilig bij voelen. Daarom kiezen ze deze vaak ook zelf uit. Een voordeel aan deze kleur, het combineert mooi met alles. Wij zien dit seizoen veel oranje en bordeaux tinten, deze heb ik dan ook uitgezocht. Het zijn enigszins gedempte kleuren, nou ja op deze trui dan na.  Mag je echt alleen maar met zwart aankomen probeer dan eens te variëren met wat structuren, zodat het net wat spannender is dan zwart op zwart. Dus, jeans, katoen of gebreide stoffen mixen in 1 outfit.

Geen zin en veel discussies

Een punthoofd kun je er van krijgen, resoluut nee zeggen in de winkel Of weigeren om dat aan te trekken. Winkelen kan wat frustrerend zijn voor beide partijen. Aangezien de meeste jongens veel lengte hebben en weinig andere vormen, is passen toch echt wel handig.

Om deze discussies te voorkomen in de winkel werkt het soms om vooraf thuis samen te bekijken wat je kind wil hebben. Maak eens allebei een lijstje met items die geschikt zijn.

De juiste items

De ugly shoe trend is nog steeds hier, en ik moet er aan wennen, deze vind ik dan nog wel echt heel tof. De jogger van Indian Blue Jeans valt zeer zeker in de smaak

tienerkleding, teen fashion, teen fashion, teenfashion 2019, teen boys

Teen fashion v. l.n.r. vestblouse van jogg denimskinny jeanst-shirt

TEEN FASHION – TIENERMODE – TIENERKLEDING

Lees meer jongensmodeblogs op Boyslabel >>

Kijk hier voor leuke jongensjassen >>

Outfit of the Day BOYS >>

Share on facebook
Delen op Facebook
Share on pinterest
Delen op Pinterest

Lees ook

kinderkleding trends voorjaar zomer, kindermode 2022, voorjaar zomer 2022, kidsfashion trends, kindermodeblog

Kinderkleding trends: Spring – Summer 2022

Ieder kindermode seizoen is voor ons weer een feestje. Wij zijn benieuwd waar de merken nu weer mee komen en wat worden dé...
feestkleding voor jongens, jongensfeestkleding, nette jongenskleding, colbert jasje jongen, feestkleding jongen, feestelijke outfit jongen, party outfit boy

Feestelijk van top tot teen

Waar is het feestje? Hier is het feestje! De jongens zijn altijd wel te porren voor een feestje en laat...
noppies kinderkleding, noppies, kinderkleding maat 128, jongenskleding maat 128, jongenskleding maat 116

De nieuwe kledingcollectie van Noppies laat jouw kind onbezorgd kind zijn.

Wij snappen dat het als ouders zijn lastig is om keuzes te maken als het aankomt op de kleding van...