hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe meisjeskleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, girlslabel


Latoya teveel speelgoed

Published on december 26th, 2017 | by Latoya

0

Bergen en bergen speelgoed…

Dan zit je ‘s avonds op de bank en dan zie je overal het los-slingerende speelgoed… Pfff, daar gaan we weer! Het is zelfs zoveel dat het niet eens meer in de speelgoedkist past. Dus de speelgoedkist werd vervangen voor opbergboxen met deksel. Niet heel veel later waren het dezelfde opbergboxen, maar dan zonder deksel en met een kop aan speelgoed erop. En nu zijn het zelfs geen opbergboxen meer, maar is het een gigantische berg speelgoed achter een bank gepropt. Eigenlijk is het echt belachelijk! En het dan nog maar niet hebben over teveel speelgoed op zijn kamer.

Het is gewoon zoveel, dat hij denk ik zelf niet eens meer weet wat hij allemaal heeft. Tsjah, ik hoor je al denken… Waarom zoveel?

Teveel speelgoed

Nou ik wil niet de schuld geven aan anderen, want ik koop ook maar al te graag wat leuks voor hem. Maar het speelt zeker wel een rol dat hij het eerste kleinkind was van beide oma’s en opa’s. En dus ook het eerste neefje. Dus ja, dan komt het speelgoed en zooi van alle kanten vanzelf aanwaaien.

Gelukkig kreeg hij na zo een 3 jaar een neefje aan één kant van de familie erbij, dus werd het van die kant iets minder. Maar goed, dat is wel al 3 jaar verder…

Het is ook erg moeilijk om die puppy ogen te weigeren als hij weer met een autootje voor je neus staat in de winkel: “mama, pleaseeeeeeee, mag ik deze? Deze is zooooooo mooi, die heb ik nog niet…” Ach, die 3 euro, vooruit dan maar. En voor je het weet heb je hier zoveel auto’s liggen, dat hij een complete autogarage kan vullen. Waarom moest hij ook alweer dat ene autootje?

Goed verwend zullen we maar zeggen, niet alleen thuis, maar ook in de rest van de familie.

Hij kan in ieder geval niet zeggen dat hij wat dat betreft iets tekort is gekomen…

Misschien is een speelgoed opbergzak wat voor je Latoya >>>
Bekijk ook: meisjesspeelgoed >>

BewarenBewaren

Vind je dit ook leuk ♥ Deel het dan:
Facebook0
GOOGLE1k
https://www.boyslabel.com/teveel-speelgoed/
Instagram2k
Pinterest570
Twitter3k

Tags: , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑

Vind je dit ook leuk ♥ Deel het dan

  • Facebook16k
  • GOOGLE1k
    https://www.boyslabel.com/teveel-speelgoed
  • Instagram2k
  • Pinterest570
  • Twitter3k