Tieners in Cost:bart tienerkleding

24 november 2016

De tieners van vandaag weten precies wat ze wel en niet mooi vinden en op dit moment is het Deense tienerkleding merk Cost:bart helemaal hot. Via social media, buiten en op school bij andere tieners doen zij hun inspiratie op. Het is zo leuk om te zien dat ze elkaar (bewust en onbewust) beïnvloeden en er steeds meer jongeren in dit hippe kledingmerk lopen.

Check ook deze toffe tienermerken >>

Het tienermerk Cost:bart

Speciaal voor de tieners met lef en attitude én met een unieke gevoel voor stijl, brengt Costbart een waanzinnig eigentijdse tienerkleding collectie. De collectie is High Fashion en ontzettend vooruitstrevend, maar wel met een knipoog naar trends. Mooie basic items worden afgewisseld met hier en daar een opvallende print. Hierdoor is de gehele collectie ook onderling goed te combineren. De perfecte Scandinavische mix!

cost-bart-kindermode-review, tieners, cost:bart, costbart, tienerkleding

Tienerkleding review

Nieuwsgierig naar de kleding, pasvorm, kwaliteit en de mening van tieners gaan wij op pad met Thijs en met Amélie (voor Girlslabel) om de kleding te reviewen. Helaas is het een regenachtige dag, maar dat mag de pret niet drukken.

De eerste reactie van Thijs bij het zien van deze tienerkleding is: “Cool!” (korte antwoorden is het nu als tiener 😉 ). Hij mag een super tof donkerblauw sport vest met bijpassend t-shirt aan, met daarbij een damaged jeans.  Het t-shirt sluit heel mooi aan bij de hals en zit als gegoten. Het vest voelt mooi aan en blijft zo te zien ook mooi na vaak wassen. Voor Thijs is een vest perfect, want hij loopt het liefst de hele dag in een t-shirt ook al vriest het buiten. Een sweater is meestal te warm voor hem en een vest kan hij nog uitdoen. De kleuren en prints zijn volgens hem helemaal goed. Hij houdt niet van hele drukke prints, maar vindt het wel leuk dat er nog iets op staat. Top!

De black destroyed jeans zit heerlijk volgens Thijs. Dat komt door de comfortabele stretch, en hierdoor draagt hij ook lekker. De scheuren in de broek zijn helemaal hip en trendy en niet te overdreven. Tof!

Deze tiener is blij met zijn nieuwe tienerkleding outfit. En het leuke is, is dat het dan meteen ook gedragen wordt wanneer hij naar zijn vrienden gaat. Ook door hun wordt het goedgekeurd. Ja, ook de jongens willen er graag trendy en cool bijlopen!

Shop hier

costbart

costbart-tienerkleding

tienerkleding costbart, tieners, cost:bart, tienerkleding

LEES OOK:

Share on facebook
Delen op Facebook
Share on pinterest
Delen op Pinterest

Lees ook

Jongens kledij tweedehands

Hoe haal je alles uit de kledij van je jongens?

Wie kinderen heeft, weet dat ze in een hip en een knip uit hun spullen groeien. Heb je net schattige...
jongenskleding sets, zomerkleding jongens, jongenskleding inspiratie, sturdy jongenskleding, zomer 2022, jongenskleding sets voor de zomer, zomerlooks voor jongens, sturdy , zomerkleding sets voor jongens, jongenskleding sets voor de zomer, boys, zomerkleding, zomermode jongens 2022, boyslabel

Klaar voor de zomer boys? #Summervibes

We gaan op zoek naar leuke zomerkleding voor jongens, want het mooie weer komt eraan. En wanneer het zonnetje dan...
vader zoon twinning, twinning styles dad son, twinnen vader en zoon, twinning, twinnen met papa, twinning merken, twinning vader zoon kledingmerken, twinning fashion, twinnen met papa, twinning dad and son, twinning is winning, twinnen vader zoon

Twinnen met papa

Twinning is winning is inmiddels een bekende uitspraak geworden voor de meeste moeders of niet? Of weet jij nog niet...