Tijd om de kast van je boys aan te pakken! Het is mid season sale.

18 april 2023

Joepie de lente komt eraan, er zijn zelfs al een paar dagen geweest waarbij we van de zonnestralen hebben mogen proeven. Dat is was echt een feestje na al die druilerige en koude dagen. Nu word het echt tijd om de kast van je boys aan te pakken en aan te vullen met nieuwe items. Bij Kleertjes.com heb je super veel leuke jongenskleding waar jij je nieuwe outfit kunt uitzoeken. En weet je wat… De mid season sale is begonnen..

Check hier de zomerjassen van 2023

T-shirts, het meest gedragen kledingstuk van boys

We zijn in Nederland gek op twee kledingstukken: een fijne jeans, gecombineerd met een stoer t-shirt of een gaaf poloshirt.. We gebruiken T-shirts graag als basis voor een outfits. Ook voor onder een vest of overhemd: met T-shirts kun je alle kanten op. 

Deze shirts vinden wij echt te gek voor de boys

Voor jongens is het t-shirt misschien wel een van de meest gedragen kledingstukken. Niet zo gek dus dat die stapel die bij jouw boy(s) in de kast liggen maar blijft groeien. Gebruik een soepel vallende basic shirt voor onder een fijn vest of stoer overhemd of ga voor een meer eyecatching exemplaar als basis van je look.

De shirts van B.noys en Tygo & Vito zijn wel echt favoriet!

Comfy en stoer

Jongens houden van stoere jongenskleding maar bovenal moet de kleding lekker comfortabel zitten. Dag in dag uit zijn ze druk in de weer met ontdekken en daarbij moet je je wel goed kunnen bewegen. De collectie van Me & my Monky is daar perfect voor gemaakt..

Me & my monky

Een korte broek mag niet ontbreken in de kast van je boys

De korte broek is het favoriete zomerse kledingstuk van veel jongens. Logisch, want er is geen ander kledingstuk dat zo lekker zit bij het buitenspelen, voetballen en sporten als een korte broek. Of het nu een doordeweekse schooldag is, een vrije zaterdag of een heerlijke vakantiedag op de camping, er is geen dag dat jongens deze zomerfavoriet niet aan willen. Een korte broek mag dan ook in geen enkele jongensgarderobe ontbreken. Dus lopen de temperaturen op en gaat de zon steeds meer schijnen? Tijd om een leuke,  hippe korte broek te shoppen voor je zoon. Bij kleertjes.com vind je vast en zeker een geschikt exemplaar.

Korte broeken voor de jongens vind je hier..

Voor de kleine boys

Ook voor de kleintjes hebben ze super leuke jongenskleding in de shop van kleertjes.com. Neem nu bijvoorbeeld Koko Noko. Echt kleding voor de kleine avonturiers! Comfy, casual en toch stoer. Perfect voor een normale schooldag maar ook voor dat leuke feestje in het weekend.

Koko Noko voor de kleine avonturiers..

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

jongenskleding winter

Het is nog winter! Sale shoppen voor de boys

Ik kan er nog steeds niet aan wennen! De eerste Pre Spring collecties komen over een aantal weken alweer uit...
DSC02989

‘Fall’ in love with Tygo & Vito

Het is weer herfst en dat merken we aan het weer. Het wordt weer grilliger, grijzer en kouder. Dus dat...
school-outfit-1

4x inspiratie voor stijlvolle school outfits om zich in uit te leven op de speelplaats 

Door achter de schoolbanken te zitten, zal de outfit van je zoon niet al te snel vuil worden. Maar denk...