boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Kleding jeans-voor-jongens-spijkerbroeken-voor-jongens-jongenskleding

Published on februari 7th, 2017 | by de redactie

0

Toffe spijkerbroeken voor jongens

De spijkerbroek blijft ideaal voor de actieve ontdekkende jongens. Voor comfort gaan we ook wel voor een lekkere jogging maar daar krijg ik regelmatig kapotte knieën bij terug. En dan is de jeans toch wel echt de broek ooit ontworpen voor de werkers. Het materiaal kan net even wat meer doorstaan. En de stoere rauwe uitstraling van jeans voor jongens maakt dat het nog steeds dat de spijkerbroek voor jongens het meest geliefde kledingstuk in onze garderobe is.

Spijkerbroeken voor jongens

Ook dit seizoen hebben we weer leuke spijkerbroeken voor jongens gespot. Hippe modellen met scheuren en patches, mooie wassingen en donkere exemplaren. Wat je smaak ook is er past een spijkerbroek bij! Mijn jongens zijn smal en de straight of slim fit jeans is de beste match voor hen. Heb je nou moeite met het kiezen van de juiste spijkerbroek? Weet dan dat ze bij Scotch & Schrunk een hele handige demin fit guide op de site hebben staan. De modellen uit hun collectie zijn ingedeeld in een Skinny, Straight, Slim en Loose categorie en je klikt zo door naar de spijker broeken. Ideaal!

jeans-voor-jongens-spijkerbroeken-modellen

Details en wassingen

Waar let ik persoonlijk op bij een jeans voor jongens? Ik kijk erg naar de wassing (de lichtere plekken in de stof). Deze heb ik liever niet al te gevlekt of gestreept. Zolang ik nog degene ben die kiest geen scheuren. Die maken ze er zelf al genoeg in. En doorslaggevend zijn de kont zakken. Als die de broek net even anders dan de anderen maken ben ik al gauw verkocht.

Lees ook: stoere spijkerbroeken voor jongens >>

jeans voor jongens, spijkerbroeken voor jongens

Toffe jeans voor jongens 

Scotch Shrunk Slim tapered jeans ‘Kyle’

Nik & Nik slim jeans ‘Franco’

Tumble ’n Dry slim fit jeans ‘Barega’

Retour short blue jog denim

Baker Bridge short ‘Monaco’

Vingino loose fit jeans ‘Colin’

Blue Rebel skinny fit jeans ‘Boy’

GSUS slim jeans ‘Jussi’ 

Scotch Shrunk golden ticket repaired skinny fit jeans ‘Strummer’

Name it regular fit jeans ’Nitteo’

CoolCat slim fit denim short

Tumble ’n Dry Slim jeans ‘Balun’

Tumble ’n Dry slim jeans ‘Ganan’

jeans voor jongens
Dutch Dream Denim joggjeans

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Meer jongenskleding inspiratie >>

Kijk hier voor leuke jongensjassen >>

Outfit of the Day BOYS >>

Tags: , , , , , , , , , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑