Ad SquareAd Square


Jongenskamers tom en lilly

Published on maart 14th, 2018 | by Colinda

0

Furniture for important kids

Bij de unieke webshop Tom en Lilly hebben ze een grote verzameling van ontelbare ‘schatten’ voor de babykamer en kinderkamer. Hier vind je dat originele babybedje of het peuterbed waar je al zo lang naar op zoek bent. Maar ook een bijpassende kast, aparte commodes, nachtkastjes, bijzonder mooi behang, unieke accessoires en heel veel meer. Voor de allerkleinsten tot de al wat grotere kinderen, voor ieder kamertje is wat moois te vinden.

Veel van de producten van Tom & Lilly komen van de eigen tekentafel en zijn ‘Finished in Holland’. Lekkere bedjes, handige commodes, leuke kasten. Alles is zelf ontworpen, in vele kleuren leverbaar en eindeloos met elkaar te combineren. Maar er zijn natuurlijk nog veel meer mensen die mooie dingen maken en daarom werken ze graag samen met andere designers zoals Asoral, Alondra, Done by Dear en Rafa-kids.

Kinderkamer inspiratie by Tom en Lilly

Ben je op zoek naar de inrichting voor een klassieke kinderkamer, kies je liever voor strak design of ben je op zoek naar apart bed, een bijzondere kast voor de kinderkamer of wil je het liefst de meubeltjes voor de babykamer in een bepaalde kleur? Het kan allemaal. Bij Tom en Lilly willen ze je graag inspireren, zodat jouw kindje een uniek en eigen kamertje krijgt.

Bij Tom & Lilly hebben ze speciaal voor de jongenskamer een stoere meubelcollectie van Rafa-kids. Originele (bunk)bedden met diverse mogelijkheden en een kinderbureau met kruk met oog voor design. Ook een van onze favorieten voor de kinderkamer is zeker de Boekenboom Linde. Deze wel heel speciale boekenkast in de vorm van een boom is een echte eyecather!  Er is zoveel te zien in deze mooie webshop en alle producten zijn  opvallend bijzonder en altijd van topkwaliteit!

Bekijk en shop al deze prachtige kinderkamer meubels en accessoires bij:

Tom & Lilly

Meer jongenskamer inspiratie >>

tom en lilly

tom en lilly

kinder kledingkast

Dekbedovertrek Whale

Share Button

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑