boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Jongenskamers raffa kids, stoer jongensbed, tom en lilly

Published on december 24th, 2020 | by Colinda

0

Tom en Lilly, Furniture for important kids

Bij de unieke webshop Tom en Lilly hebben ze een grote verzameling van ontelbare ‘schatten’ voor de babykamer en kinderkamer. Hier vind je dat originele babybedje of het peuterbed waar je al zo lang naar op zoek bent. Maar ook een bijpassende kast, aparte commodes, nachtkastjes, bijzonder mooi behang, unieke accessoires en heel veel meer. Voor peuterkamers tot zelfs tienerkamers voor de grotere kinderen, voor iedere slaapkamer is hier wat moois te vinden.

Tom en Lilly – kinderkamer inspiratie by

Veel van de producten van Tom & Lilly komen van de eigen tekentafel en zijn ‘Finished in Holland’. Super toffe stapelbedden, fijne meegroeibedden, handige commodes, leuke kasten. Alles is zelf ontworpen, in vele kleuren leverbaar en eindeloos met elkaar te combineren. Maar er zijn natuurlijk nog veel meer mensen die mooie dingen maken en daarom werken ze graag, naast merken als Oliver Furniture, Leander en Oeuf NY, ook nog samen met andere designers zoals Asoral, Alondra, Done by Deer en Rafa-kids.

Inrichting klassieke kinderkamer

Ben je op zoek naar de inrichting voor een klassieke kinderkamer? Ben je op zoek naar kindermeubelen in strak design? Of ben je op zoek naar apart kinderbed, een stapelbed, een bijzondere kinderkast voor de kinderkamer of wil je het liefst de meubeltjes voor de babykamer of kinderkamer in een bepaalde kleur? Het kan allemaal. Bij Tom en Lilly willen ze je graag inspireren, zodat jouw kindje een uniek en eigen kamertje krijgt.

Kinderbedden en kindermeubelen by Tom en Lilly

Bij Tom & Lilly hebben ze speciaal voor de jongenskamer een stoere meubelcollectie van Rafa-kids. Originele (bunk)bedden met diverse mogelijkheden en een kinderbureau met kruk met oog voor design. Ook een van onze favorieten voor de kinderkamer zijn zeker de This is Dutch boekenkasten. Deze wel heel speciale boekenkast in de vorm van een grachtenpandje is een echte eyecather op de baby- of kinderkamer!  Er is zoveel te zien in deze mooie webshop en alle producten zijn  opvallend bijzonder en altijd van topkwaliteit!

Kinderkamer accessoires

Ook voor mooi beddengoed slaag je hier zeker. De uitgebreide SNURK collectie is een absolute aanrader. Eigenlijk kun je bij Tom en Lilly de hele kinderkamer inrichten. Van stoer jongensbehang tot super leuke vloerkleden en veel meer!

Bekijk en shop al deze prachtige kinderkamer meubels en accessoires bij:

online shop

Meer jongenskamer inspiratie >>

stoer kinderbed, stoer stapelbed, stoere jongenskamer

Super toffe  hoogslaper voor op de jongenskamer

Rafa-kids shelf, rafa kids bedden, stoere jongens bedden, jongenskamer

stapelbed kinderen, stoer jongensbed, rafa kids bedden, jongenskamer, tom en lilly

tom en lilly

tom en lilly

kinder kledingkast, kast van een huis, jongenskamer, jongenskast, tom en lilly

Dekbedovertrek Whale

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑