Ad SquareAd Square


Kinderfilms Tom en Jerry- Sjakie en de chocoladefabriek

Published on juli 12th, 2017 | by de redactie

0

Tom & Jerry: Sjakie en de chocoladefabriek

Het is vakantie en dan is het tijd om leuke films te kijken. En wat voor een! Ons favoriete komische animatieduo is terug! Warner Bros. Home Entertainment presenteert vanaf vandaag de DVD Tom & Jerry: Sjakie en de chocoladefabriek. In dit avontuur helpen Tom & Jerry op hun eigen manier Charlie Bucket te voorkomen dat een special snoepje uit de chocoladefabriek wordt gestolen. Maak je samen met de ondeugende kat en muis klaar voor de nieuw avontuur in de meest bijzondere fabriek ooit. Zeg nou zelf, wie wil er niet meereizen in een wereld vol chocolade?

Het verhaal

Van alle chocoladerepen in het land bevatten slechts vijf repen een gouden ticket. Iedereen wil één van de tickets bemachtigen, want deze geeft toegang tot de wereldberoemde chocoladefabriek van Willy Wonka. Tom en Jerry krijgen het laatste ticket in handen en helpen hiermee Charlie Bucket, een lief jongetje, om toegang te krijgen tot het chocoladeparadijs. Ze krijgen een rondleiding door de fabriek van oompa-loompa muis Tuffy. Werkelijk alles wat ze zien is eetbaar en er stroomt zelfs een rivier van chocolade! Tot ze ontdekken dat er gevaar op de loer ligt. Met elkaar moeten ze voorkomen dat één van de concurrenten van Wonka het recept van een speciaal snoepje, bekend als de Eeuwige Gobstopper, steelt.

De animatiefilm is gebaseerd op het boek Charlie and the Chocolate Factory van Roald Dahl en geïnspireerd op de klassieke muzikale film Willy Wonka and the Chocolate Factory.

Vanaf vandaag verkrijgbaar op DVD

Tom en Jerry- Sjakie en de chocoladefabriek

WINNEN? (4x kans)

Is jouw kind ook fan van Tom&Jerry (of jijzelf misschien wel) en wil jij kans maken op de nieuwste DVD van Tom & Jerry: Sjakie en de chocoladefabriek? Doe mee met onze winactie en vul onderstaand formulier in. De namen van de twee winnaars staan donderdag 27 juli hier op Boyslabel (en 2 op Girlslabel). Good Luck!

De winnaars zijn: Iris Meeuws en Linda de Goede-Koks. Van harte gefeliciteerd. Stuur een mailtje naar info@boyslabel met je adresgegevens. Wij zorgen dat jullie zsm deze super leuke DVD van Tom & Jerry thuisgestuurd krijgen. Veel kijkplezier!

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Share Button
Comments are closed.

Back to Top ↑