TOP 5 jongensfeestjes van dit moment

19 oktober 2018

Er is er een jarig, hoera, hoera! Altijd leuk om een kinderfeestje te organiseren, als je maar weet wat voor een verjaardagsfeestje je kind wilt geven. Je kunt het tegenwoordig zo gek niet bedenken of het is mogelijk. Maar meestal hangt er ook wel een prijskaartje aan diverse jongensfeestjes. Soms is het ook net zo leuk om het simpel en thuis te houden. Het ligt ook aan de leeftijd van het kind. Al die bonken energie en testosteron door het huis heen stuiterend wil ook niet iedere ouder šŸ˜‰

Jongens cadeautje nodig? >>

Ook leuk: lasergamen in de schuur >>

De meest populaire themaā€™s voor jongensfeestjes op dit moment zijn;

Wat gaat het dit jaar worden? Een Voetbalfeest, een Survivalfeest of een Escaproom feestje of toch maar naar de KidsPlayGround? Wij hebben een paar stoere jongensfeestjes gespot die de jongens hier maar wat graag zouden willen meemaken!

5 x Kinderfeestje favoriet

Super Hero Feest

Vier thuis een Super Hero Party als verjaardagsfeestje en laat iedereen zich verkleden als zijn eigen favoriete Super Hero. Versier de kamer met Super Helden feestversiering en zorg dat de verkleedpakken al klaar liggen voordat de kids er zijn. Pow! Wham! Zap! Dat wordt een cool superheldenfeest.

Vlog Feestje

Wil jij ook leren vloggen en word jij de nieuwe Enzo Knol of Dylan Haegens? Tijdens dit gezellige en leerzame feestje gaan de jongens aan de slag met het maken van een originele vlog. Wat heb je nodig, wat doe je wel en wat kun je juist beter niet doen? Hoe ben je origineel en hoe kies je iets wat bij je past? Dit komt allemaal aan de orde tijdens het vlog feestje.

Escape Room Feest

Room Escape is de hit onder de kinderfeestjes van dit moment. Een Room Escape game is een spel waarbij de kinderenĀ opgesloten worden in eenĀ kamer. Elke kamer heeft een eigen thema. Een Room Escape spel duurt maximaal 1 uur maar de sport is natuurlijk om zo snel mogelijk uit de kamer te ontsnappen. Dit doen de kinderen door het oplossen van raadsels, clues en een goede samenwerking. Super spannend!

Graffiti Party

Maak je eigen kunstwerk en volg een workshop graffiti spuiten. Na het schetsen kan het echt werk beginnen. De workshopleider legt een aantal technieken uit en laat zien wat de beste volgorde is voor het maken van een echt graffiti kunstwerk. Na de uitleg kun je helemaal losgaan! Uiteraard krijgt iedereen zijn eigen graffiti kunstwerk mee naar huis. Perfect voor een tof jongensfeestjes.

Kart feestje

Geef je eenĀ kinderfeestjeĀ en houd je van een beetje actie? Dan isĀ karten echt wat voor jou. Trap het gaspedaal in, scheur door de bochten en rij net als Max Verstappen. Dit is het stoerste jongensfeest ever!

Heb jij nog leuke aanvullingen op de leukste jongensfeestjes lijst? Laat het ons graag weten in een reactie hieronder!

MeerĀ jongens feest tipsĀ >>

Spannend dinofeest >>

Stoer ridder kinderfeestĀ >>

Kinderfeestje – jongensfeestjes – verjaardagsfeestje jongens

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

kinderfeest-uitjes-thuis-jongens-jongensfeest

Tijd voor een feestje! –> Kinderfeest inspiratie

Vaak is dit voor je kind toch wel het hoogtepunt van jarig zijn.. Kinderfeest! Lang wordt er naar uitgekeken en...
piratenfeest

Een kinderfeestje in piratenthema, zo doe je dat!

Het geven van een kinderfeestje kan ontzettend veel kopzorgen geven. Wat ga je doen met de kinderen, wat serveer je...
djembe workshop kinderen

3x Leuke workshops voor kinderen

Ben je klaar om je innerlijke ritmische genie los te laten en een onvergetelijk muzikaal avontuur te beleven? We hebben...