hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe meisjeskleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, girlslabel


Kinderfeestjes jongensfeestjes, stoere kinderfeestjes, superhelden feest

Published on november 17th, 2017 | by Colinda

0

TOP 5 jongensfeestjes

Er is er een jarig, hoera, hoera! Altijd leuk om een feestje te organiseren, als je maar weet wat voor een verjaardagsfeestje je kind wilt geven. Je kunt het tegenwoordig zo gek niet bedenken of het is mogelijk. Maar meestal hangt er ook wel een prijskaartje aan diverse jongensfeestjes. Soms is het ook net zo leuk om het simpel en thuis te houden. Het ligt ook aan de leeftijd van het kind. Al die bonken energie en testosteron door het huis heen stuiterend wil ook niet iedere ouder 😉

Jongens cadeautje nodig? >>

De meest populaire thema’s voor jongensfeestjes op dit moment zijn;

Wat gaat het dit jaar worden? Een Voetbalfeest, een Survivalfeest, een Ninja party of toch maar naar de KidsPlayGround? Wij hebben een paar stoere jongensfeestjes gespot die de jongens hier maar wat graag zouden willen meemaken!

Super Hero Feest

Vier thuis een Super Hero Party en laat iedereen zich verkleden als zijn eigen favoriete Super Hero. Versier de kamer met Super Helden feestversiering en zorg dat de verkleedpakken al klaar liggen voordat de kids er zijn. Pow! Wham! Zap! Dat wordt een cool superheldenfeest.

Vlog Feestje

Wil jij ook leren vloggen en word jij de nieuwe Enzo Knol of Dylan Haegens? Tijdens dit gezellige en leerzame feestje gaan de jongens aan de slag met het maken van een originele vlog. Wat heb je nodig, wat doe je wel en wat kun je juist beter niet doen? Hoe ben je origineel en hoe kies je iets wat bij je past? Dit komt allemaal aan de orde tijdens het vlog feestje.

Escape Room Feest

Room Escape is de hit onder de kinderfeestjes van dit moment. Een Room Escape game is een spel waarbij de kinderen opgesloten worden in een kamer. Elke kamer heeft een eigen thema. Een Room Escape spel duurt maximaal 1 uur maar de sport is natuurlijk om zo snel mogelijk uit de kamer te ontsnappen. Dit doen de kinderen door het oplossen van raadsels, clues en een goede samenwerking. Super spannend!

Graffiti Party

Maak je eigen kunstwerk en volg een workshop graffiti spuiten. Na het schetsen kan het echt werk beginnen. De workshopleider legt een aantal technieken uit en laat zien wat de beste volgorde is voor het maken van een echt graffiti kunstwerk. Na de uitleg kun je helemaal losgaan! Uiteraard krijgt iedereen zijn eigen graffiti kunstwerk mee naar huis.

Kart feestje

Geef je een kinderfeestje en houd je van een beetje actie? Dan is karten echt wat voor jou. Trap het gaspedaal in, scheur door de bochten en rij net als Max Verstappen. Dit is het stoerste jongensfeest ever!

Meer jongens feest tips >>

Spannend dinofeest >>

Stoer ridder kinderfeest >>

Vind je dit ook leuk ♥ Deel het dan:
Facebook0
GOOGLE1k
https://www.boyslabel.com/top-5-jongensfeestjes/
Instagram2k
Pinterest570
Twitter3k

Tags: , , , , , , , , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑

Vind je dit ook leuk ♥ Deel het dan

  • Facebook16k
  • GOOGLE1k
    https://www.boyslabel.com/top-5-jongensfeestjes
  • Instagram2k
  • Pinterest570
  • Twitter3k