Ad SquareAd Square


Kinderfeestjes jongensfeestjes, stoere kinderfeestjes, superhelden feest

Published on november 17th, 2017 | by Colinda

0

TOP 5 jongensfeestjes

Er is er een jarig, hoera, hoera! Altijd leuk om een feestje te organiseren, als je maar weet wat voor een verjaardagsfeestje je kind wilt geven. Je kunt het tegenwoordig zo gek niet bedenken of het is mogelijk. Maar meestal hangt er ook wel een prijskaartje aan. Soms is het ook net zo leuk om het simpel en thuis te houden. Het ligt ook aan de leeftijd van het kind. Al die bonken energie en testosteron door het huis heen stuiterend wil ook niet iedere ouder 😉

Wat gaat het dit jaar worden? Een Voetbalfeest, een Survivalfeest, een Ninja party of toch maar naar de KidsPlayGround? Wij hebben een paar stoere jongensfeestjes gespot die de jongens hier maar wat graag zouden willen meemaken!

De meest populaire thema’s voor jongensfeestjes op dit moment zijn;

Super Hero Feest: vier thuis een Super Hero Party en laat iedereen zich verkleden als zijn eigen favoriete Super Hero. Versier de kamer met Super Helden feestversiering en zorg dat de verkleedpakken al klaar liggen voordat de kids er zijn. Pow! Wham! Zap! Dat wordt een cool superheldenfeest.

Vlog Feestje: Wil jij ook leren vloggen en word jij de nieuwe Enzo Knol of Dylan Haegens? Tijdens dit gezellige en leerzame feestje gaan de jongens aan de slag met het maken van een originele vlog. Wat heb je nodig, wat doe je wel en wat kun je juist beter niet doen? Hoe ben je origineel en hoe kies je iets wat bij je past? Dit komt allemaal aan de orde tijdens het vlog feestje.

 

Escape Room Feest: Room Escape is de hit onder de kinderfeestjes van dit moment. Een Room Escape game is een spel waarbij de kinderen opgesloten worden in een kamer. Elke kamer heeft een eigen thema. Een Room Escape spel duurt maximaal 1 uur maar de sport is natuurlijk om zo snel mogelijk uit de kamer te ontsnappen. Dit doen de kinderen door het oplossen van raadsels, clues en een goede samenwerking. Super spannend!

Graffiti Party: Maak je eigen kunstwerk en volg een workshop graffiti spuiten. Na het schetsen kan het echt werk beginnen. De workshopleider legt een aantal technieken uit en laat zien wat de beste volgorde is voor het maken van een echt graffiti kunstwerk. Na de uitleg kun je helemaal losgaan! Uiteraard krijgt iedereen zijn eigen graffiti kunstwerk mee naar huis.

Kart feestje: Geef je een kinderfeestje en houd je van een beetje actie? Dan is karten echt wat voor jou. Trap het gaspedaal in, scheur door de bochten en rij net als Max Verstappen. Dit is het stoerste jongensfeest ever!

Hieppp is jarig en trakteert!

Heb je binnenkort iets te vieren en ben je op zoek naar originele feestversiering? Neem dan een kijkje bij Hieppp. Alles is hier aanwezig om van ieder feestje een groot feest te maken!

Om te vieren dat Hieppp deze maand 8 jaar bestaat, heeft zij een super leuke winactie. Elke dag kan iemand een shoptegoedbon t.w.v. € 25,- winnen door een plaatje te raden. Iedere avond om 20:00 staat er een afbeelding van een artikel uit de webshop van Hieppp op Facebook en wie als eerste het juiste artikel vindt, krijgt de bon! Eind november verloot zij onder alle deelnemers nog twee extra shoptegoedbonnen. De actie loopt tot 30 november 2017. Good Luck!

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Share Button

Tags: , , , , , , , , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑