boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Spelen trampoline, de musthave voor jongens, buitenspeelgoed

Published on augustus 26th, 2021 | by Birgit

0

Dit is dé musthave voor jongens

Als je een paar kleine knulletjes (of grote) in huis hebt lopen dan weet je waarschijnlijk wel hoe druk het soms kan zijn. Kinderen hebben vaak veel energie, maar bij jongens is dit soms in het kwadraat. Dé manier om al die energie even lekker kwijt te kunnen? Oftewel: dé musthave voor ouders met jongens: een trampoline! Lees hier meer!

Redenen om een trampoline te kopen?

We hadden al het een beetje verklapt: dé musthave voor ouders met jongetjes is een trampoline. Echt: een trampoline gaat het leven van jou makkelijker maken en van je zoontje nóg leuker. Waarom? Onderstaand hebben we de voordelen op een rij gezet:

  • Leuke plek om energie kwijt te kunnen: kijk, je kunt je zoontje wel rondjes in de kamer laten rennen, maar als je interieur je lief is, is dat niet altijd een goed idee. Even lekker laten springen op de trampoline vormt het minste ‘sloop-gevaar’. Ook de kans op ongelukjes iets kleiner, zeker als je een veiligheidsnet er omheen plaatst.
  • Je hebt er geen last van: nog een voordeel als je zoontje zijn energie eruit staat te springen, je hebt er geen last van. De trampoline staat veilig verder weg in de tuin. Heb jij even je handen vrij (uiteraard wel een oogje in het zeil houden.)
  • Geen troep: springen op de trampoline geeft geen troep! Geen 100 autootjes die overal liggen, geen modder door het huis en geen half bos dat nog aan de schoenen of in de haren zit. Of je zoontje er helemaal zonder kleerscheuren vanaf komt is nog de vraag, maar goed, je hebt in ieder geval nog steeds geen troep.
  • Het is nog gezond ook: wist je dat frequent losgaan op de trampoline gezond is? Het helpt een goede conditie op te bouwen, het draagt bij aan een goede ontwikkeling van de motoriek en balans en het helpt bij het versterken van de botten.
  • Je zoontje is lekker buiten: dankzij zijn nieuwe springvriend is je zoontje lekker buiten aan het spelen. Even niet gamen of voor de tv hangen.
  • Leuk voor jong en oud: een trampoline kan een investering zijn, maar geloof ons: je kinderen gaan er lang plezier van hebben. Ook pubers vinden het nog geweldig om erop te springen. En wist je trouwens dat een trampoline ook heel lekker ligt? Doe er een doek overheen en je kids hebben een comfortabele tent. Nog meer rust in huis!

Waar kun je een trampoline kopen?

Wil je een trampoline kopen? Waarschijnlijk kun je niet wachten nu je alle voordelen weet! Er zijn veel verschillende aanbieders van trampolines die je uitstekend verder kunnen helpen. Vergelijk altijd goed de diverse modellen. Voordat je op ontdekking gaat is het misschien handig eerst even je budget te bepalen, op te meten hoe groot de trampoline mag zijn en te bekijken welke vorm het beste past in je tuin.

Behalve ronde trampolines bestaan er ook vierkante, rechthoekige en ovale varianten. Tevens hebben ze verschillende afmetingen. Mocht je dus een kleine tuin hebben, dan is er ook voor jou een goede trampoline te vinden die prima past. Veel plezier!

LEES OOK:

Tags: , , , ,



...

Comments are closed.

Back to Top ↑