boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Jongenskamers treinen kinderkamer, jongenskamer inspiratie, jongenskamer voorbeelden

Published on december 26th, 2015 | by Sabine

0

Treinen op de kinderkamer

Kleine én grote jongens zijn er vaak helemaal weg van, treinen! Vaak krijgen ze van kleins af aan al een prachtige houten spoorbaan cadeau om vervolgens urenlang mee te gaan spelen. En het is zo leuk, hun eigen fantasie gaat de vrije loop. Het speelgoed is vaak uit te breiden zodat er ook steeds wat nieuws bij kan worden gekocht. Zo ontstaan er steeds geheel nieuwe spoorbanen en stations vol met wachtende mensen. Deze mogen natuurlijk allemaal op de treinen kinderkamer uitgestald worden!

Bekijk meer thema kinderkamers >>

Treinen kinderkamer, jongenskamer met treinen, kinderkamer voorbeelden, kinderkamerstyling, stoere jongenskamer, leuke kinderkamer kleine jongens

Treinen kinderkamer

Dat de kleur van de NS geel is, is puur toeval in deze treinen kinderkamer inspiratie met een knipoog naar de treinen. We vinden een prachtig behang Tiny Trains van het merk Firm Living. Wat een prachtig uitgangspunt voor deze speelse inspiratiekamer. De overige muren in de kinderkamer schilderen we met de vrolijke kleuren Mild Honey, Mild Grey en Subtle Grey van het merk Flexa. De zon schijnt al direct in de kamer. Op een muur in de kinderkamer komt de trein letterlijk voorbij rijden met deze treinen muursticker. Tuut, Tuut!

Meer jongenskamer voorbeelden >>

Treinen kinderkamer, jongenskamer met treinen, kinderkamer voorbeelden, kinderkamerstyling, stoere jongenskamer, leuke kinderkamer kleine jongens

Treinen op de jongenskamer

Bij een spoorbaan en station denken we gelijk aan veel metaal en koper. Een spijlenbed staat hartstikke stoer in deze jongenskamer. Zeker met beddengoed met daarop allemaal steden waar je als kleine jongen van wegdroomt. Wat is jouw eerste wereldstad om met de trein te bezoeken.De mogelijkheden zijn oneindig! De kleuren van het beddengoed passen perfect in het kleurenpalet van deze kinderkamer.

Op ieder station dient natuurlijk voldoende licht te zijn, deze stoere metalen hanglamp schijnt je zeker bij in het donker. Om al het speelgoed in de kamer in op te bergen plaatsen we een opbergmand, en niet zomaar een, deze mand van metaal. En past helemaal in de stijl van de kamer. Op de vintage kast in de kleuren geel en groen werden we spontaan verliefd. Wat een prachtige vakkenkast. Deze vintage kast is ideaal om je kleding en overige spullen netjes in op te kunnen bergen.

En wat denk je van een spoorbaan dwars door je huiskamer of kinderkamer… Deze spoorbaan kun je echt overal aanleggen. En je hebt nooit meer last van vertraging of problemen met bladeren op het spoor.

——————————————–tape, plakband, making tape treinen, tape met rails,kinderkamer, inrichting, accessoires, pimpen, acces

Dit maskingtape treinrails is ideaal voor in huis. Met wat extra treintjes, bomen langs het spoor creëer je zo je eigen station! Super leuk om samen met vriendjes mee te spelen. En het is mogelijk om deze daarna weer te verwijderen, ideaal! Veel speelplezier!

 jongenskamer, houten treinbaan, kinderkamerstyling, stoere jongenskamer, leuke kinderkamer kleine jongens

Uitgebreide treinbaan van Brio

Bekijk ook het leukste jongensbeddengoed >>

Toffe muurstickers jongenskamer >>

Tags: , , , , , , , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑