Ad SquareAd Square


trends kindermode Trends kindermode voorjaar zomer 2018

Published on april 24th, 2018 | by Karen

0

Kindermode trends @ NummerZestien

Gelukkig is er aan de regenachtige winter nu definitief een einde gekomen. Buiten ruikt het heerlijk naar het voorjaar, de dagen worden elke dag weer wat langer en iedereen is in een goede bui. Tijd voor iets nieuws, even een frisse wind door de kledingkast. Gelukkig blijven veel trends wel wat langer terug komen. We laten jullie heel graag de trends kindermode voorjaar zomer 2018 zien!

Trends kindermode voorjaar zomer 2018

Marine stijl

Zo ook de strepen. Ieder jaar zien we weer gestreepte shirts en sweaters terugkomen en we raken er nooit op uitgekeken. Strepen zijn netjes, casual en staan lekker sportief . En nog beter: strepen combineer je prima met andere prints of patches. Rood-wit-blauw komt als combinatie veel terug in de lente/zomer collectie van 2018. Klassiek en commercieel in verschillende kleur gradaties, zoals donkerblauw en knalrood.

trends kindermode voorjaar zomer 2018Sporty boy

De Sport Style trend, ook wel ‘Athleisure wear’ genoemd, is een absolute topper en eentje waar waar veel kinderen blij van worden. Comfortabele kleding die is geïnspireerd op sportmode. Wat ik heel gaaf bij jongens vind zijn de sportieve jacks. De training jacks trek je snel en makkelijk over een shirt aan als het even wat kouder is en als het zomer is, kun je hem als jas ook prima buiten dragen. Het sportieve, nonchalante vind ik altijd erg leuk staan. Mocht je nou echt van heel sportief en relaxed houden kun je er natuurlijk joggers bij aantrekken en met jeans kan een training jack heel stoer staan.

Colour it

Voorjaar, betekent dat we richting zomer gaan en dat we dus dat we vaak wat kleurrijker voor de dag komen. Harde, felle kleuren, maar ook pasteltinten zien we aankomend jaar weer overal op straat.

Bij jongens zien we vaak de kleur blauw of groen terugkomen. Daarom vind ik het juist leuk als we het eens even net een tikkeltje anders doen en voor bijvoorbeeld felrood gaan. Ook opvallende kleuren staan ieder kind, het is gewoon een kwestie van doen.

Artwork en fun prints

De eyecathers van de zomercollecties zijn de bij de jongens de vrolijke fun prints, waar zij zich zelf in herkennen en zo willen laten zien wie ze zijn!

De leger trend en army prints gaan we ook veel terug zien in de vorm van leger groene en kakikleurige jassen, broeken en shirts met grote zakken gemaakt met stoere stevige stoffen met of zonder army prints.

Binnenkort kun je hier meer lezen over hoe de zomercollecties eruit zien. Welke kleuren en prints willen we zeker niet missen? Maar voor nu worden we blij van alle voorjaarscollecties in de winkels hangen en online te vinden zijn.

Shop de laatste trends kindermode voorjaar zomer 2018 bij:

Nummerzestien

Meer jongenskleding trends >>

Trends kindermode voorjaar zomer 2018

trends-kindermode-voorjaar-zomer-2018

Share Button

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑