boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Kinderfilms trouble, trouble film, dutch film works

Published on april 10th, 2020 | by de redactie

0

Vriendschap voor het hele gezin!

Vriendschap moeten we vieren en vandaag de dag nog meer dan ooit. De vriendschap van een huisdier kan echte troost bieden in deze vervelende tijd en hierbij verwennen we ons huisdier het liefst tot op het bot (of beter gezegd: met een bot als je een hond hebt 😉 ). Dat een huisdier veel vreugde en gezelschap brengt weten wij dierenliefhebbers maar al te goed. Het is echt een lid van het gezin en een vriend voor het leven.

Trouble

Het hondje Trouble is geboren met een gouden bot in zijn mond. Hij heeft alles wat zijn hondenhart begeerd. Zijn baasje, een rijke barones, is de allerliefste! Maar als zij er plotsklaps niet meer is, wordt Trouble door haar irritante kinderen bij het vuilnis gezet. Als blijkt dat ze zonder hem geen kans maken op de erfenis, ontstaat er een klopjacht op Trouble. Ondertussen is de vrolijke viervoeter in een doldwaas avontuur in de stad belandt met o.a. wilde honden, zingende eekhoorns en een boze pizzabakker. Uiteindelijk neemt het getalenteerde zangeresje (ingesproken door Stefania) Trouble onder haar hoede, tot de kinderen van de barones hem weer opsporen. Kiest Trouble weer voor zijn luizenleventje of voor het echte hondenleven?

De fim Trouble is nu ook verkrijgbaar op DVD

WINACTIE (2x kans)

Ben jij ook een echte dierenliefhebber en lijkt jou deze film ook geweldig? Laat ons weten waarom jij de DVD van Trouble wilt winnen door onderstaand formulier in te vullen. Wie weet kunnen jullie straks samen genieten van deze leuke animatiefilm. De namen van de 2 winnaars staan binnenkort hier op Boyslabel. Good Luck!

De winnaars zijn: Rik van Ek en Willemijn Strijbis, van harte gefeliciteerd! Stuur een mailtje naar info@boyslabel.com met je adresgegevens, dan zorgen wij dat jullie zsm deze leuke animatiefilm thuis kunnen gaan kijken. Veel plezier!

trouble

Doe mee met meer winacties op Boyslabel >>...

Comments are closed.

Back to Top ↑