boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Mama's favourite tully, tully de film

Published on mei 2nd, 2018 | by Colinda

0

Tully; een komisch drama over moederschap

Als moeder moet je de nieuwe film Tully gezien hebben! Een prachtig komisch drama met Charlize Theron in de ijzersterke rol van een vrouw voor wie het moederschap even teveel is. Herkenbaar als moeder? Heb jij ook wel eens momenten dat je je kids liever even achter het behang zou willen plakken? (niet echt natuurlijk 😉 ) Zet 10 mei in ieder geval in je agenda, want dan is de film voor het eerst op het witte doek te zien.

Tully

Dat het moederschap ook andere kanten met zicht meebrengt dat laat de film Tully zeker zien. Geen rozengeur en maneschijn maar de keiharde andere kant van het moederschap. Onze kinderen zijn ons lief, maar af en toe kun je ze wel eens wat … Wij begrijpen dit maar al te goed als moeders. Daarom moet je deze film gezien hebben.

Nanny

Wat kun je verwachten van deze film over het moederschap? Marlo, gespeeld door Charlize Theron, heeft het allemaal niet meer onder controle sinds ze is bevallen van haar derde kind. Daarom oppert haar steenrijke broer om een nanny in te huren die ‘s avonds helpt. Juist omdat Marlo het zo pittig vindt kan ze het voorstel niet afwimpelen, en zo geschiedde.

Nanny Tully blijkt zo’n godsgeschenk dat de uitgeputte Marlo zichzelf langzaam hervindt en de controle terugkrijgt. De twee vormen een bijzondere band. Uiteraard is er een plottwist, want de nanny blijkt niet te zijn wie ze lijkt. Zet 10 mei in ieder geval in je agenda, want dan is de film voor het eerst op het witte doek te zien.

Een prachtige film met een verrassend positief einde en veel herkenbare scenes voor moeders zoals jij en ik!

Nog een: Moederdag winactie >>

tully, tully de film

tully, tully de film...

Comments are closed.

Back to Top ↑