Are you ready to Tumble?

27 december 2016

Vorige week waren wij uitgenodigd voor de feestelijke opening van een nieuwe Tumble ‘N Dry brandstore in Breda. De 4de en grootste tot nu toe van maar liefst 200 m²!!!

Tumble ‘N Dry Brandstore

Je vindt hier de hele collectie, van newborn tot teen ( maat 56 t/m 176), van zoete meid tot stoere knaap, voor iedereen is hier wat wils. Onze eerste indruk was : WAUW! Wat een mooie shop. Lekker licht, heel groot en er is nagedacht over het hele concept. In ieder stuk is het DNA van Tumble te voelen.

Tumble ‘N dry winkel

De winkel is verdeeld in leeftijdssegmenten, waarbij iedereen zijn eigen zone heeft gekregen. Voor de kleinere kids is een leuke speelhuis en een paspodium waar je je kleintje makkelijk aankleed. Voor de oudere een heuse chill-zone met hangbank en tablets. Ook is er in de hele winkel gratis wifi. Het newborn gedeelte ligt achteraan in de winkel, zodat je tiener niet door ‘ het stomme babyspul ‘ moet voordat hij/zij zelf aan het shoppen kan gaan.

tumble n dry brandstore, tumble n dry winkel , tumble n dry, tumble n dry kleding shoppen tumble n dry brandstore, tumble n dry winkel , tumble n dry, tumble n dry kleding shoppen,  opening nieuwe kinderwinkel

Opening nieuwe kinderwinkel

Je hebt nog nooit zo relaxed kunnen shoppen. De kids hebben zelfs geen tijd om te zeuren. De hele Tumble ‘N Dry winkel heeft fijne brede gangen, dus je kunt naar hartenlust shoppen met je kleine mini-me, en ook echt rondkijken. Je voelt dat er écht is nagedacht over deze winkel. Ouder én kind vriendelijk shoppen op zijn best!!

Deze Tumble ‘N Dry brandstore herbergt het complete aanbod van Tumble’n Dry, hebben ze het item toch niet meer in jouw maat? Geen probleem. Dit bestellen ze gelijk online en wordt gratis bij je thuis bezorgd.  Wat een service!

Dit zal niet ons laatste bezoekje zijn geweest, de winkel is gelegen in de Veemarktstraat 25, vlak bij de grote markt. Een aanrader!!

Natuurlijk kun je ook alles online shoppen 🙂


tumble-n-dry-brandstore-tumble-n-dry-winkel
tumble-n-dry-brandstore

tumble_n_dry-winkel-breda

Meer jongenskleding inspiratie >>

Kijk hier voor leuke jongensjassen >>

Outfit of the Day BOYS >>

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

technologie tv kijken

Kinderen en technologie; hoe ga je ermee om?

Een extra aspect wat bij de opvoeding is gekomen sinds een aantal jaren is de omgang van je kind met...
jongenskleding mode boysfashion kleding voor jongens

Jongensfashion it’s on!

Toen onze Damon 8 jaar geleden geboren werd, had ik al twee meiden. Voor de meiden hadden ze ontzettend leuke...
voorlezen

Voorleesdagen – “Mama mag ik een boekje uitzoeken?”

Van 25 januari t/m 4 februari zijn de nationale voorleesdagen. Deze dagen zijn bedoeld om voorlezen bij ouders weer onder...