boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Kinderfilms winactie ben10

Published on oktober 8th, 2020 | by de redactie

0

Nieuwe tv series voor de kids + WINACTIES

“Mam, mag ik tv kijken?” Als je kinderen even televisie kijken, wil je natuurlijk wel dat ze een goede tv serie kijken. En deze nieuwe tv series voor kinderen zijn zó leuk, dat je gegarandeerd zelf ook meekijkt. 

Na het televisie kijken ook even lekker lezen in een spannend kinderboek >>

Leuke herfstvakantie uittips >>

Nieuwe tv series voor kinderen

TV-PREMIERE BEN 10

Ben 10 is terug met een film! De 10-jarige, energieke Ben Tennyson, die met zijn Omnitrix buitenaardse krachten oproept, zet ook dit keer verschillende situaties naar zijn hand. Samen met Gwen redt hij de wereld van vele vijanden en het kwaad.

Ben 10 draait om actie, spanning en heel veel plezier, waarbij favoriete en gloednieuwe aliens hun opwachting maken. Samen met zijn nichtje Gwen en Opa Max weet deze onvervalste tiener keer op keer de dag te redden.

Deze gloednieuwe Ben 10 film gaat zaterdag 10 oktober om 10:50 uur al in première op Cartoon Network!

BEN 10 film, BEN 10 superhelden poster, tv series voor kinderen

tv series voor kinderen, nieuwe televisie serie kinderen, scooby doo, tv serie kinderen

NIEUWE TV-SERIE SCOOBY-DOO AND GUESS WHO?

Op 26 oktober om 15:00 uur zijn Scooby-Doo en de Mystery Inc. bende terug met tal van nieuwe avonturen in een moderne setting en met een humoristische twist! In Scooby-Doo en Raad de Clou komen gloednieuwe, spannenede mysteries langs die moeten worden opgelost. In de nieuwe afleveringen maken verschillende bekendheden hun opwachting. Stap samen met deze beroemdheden aan boord van de Mysterie Machine en maak je klaar voor avontuur!

Het 2e seizoen van Scooby-Doo en Raad de Clou zie je vanaf 26 oktober elke dag om 15:00 uur, alleen bij Boomerang!

WINACTIE

Is jouw zoon ook gek op televisie kijken en op Scooby-Doo? Doe mee met onze winactie. Wat kun je winnen? Een Boomerang prijzenpakket met;

  • Boomerang sleutelhanger
  • Boomerang broodtrommel
  • Looney Tunes etuiset
  • Boomerang pen

Vul onderstaand formulier in en laat ons weten waarom jij (of je kind) de grootste Scooby-Doo fan is. De namen van de winnaars staan binnenkort hier op Boyslabel. Good Luck!

De winnaar is: Mathilde de Graaf (haar kat heet Scooby)  van harte gefeliciteerd! Stuur een mailtje naar info@boyslabel.com met je adresgegevens. Dan zorgen wij dat jij zsm deze prijs thuisgestuurd krijgt.

tv series voor kinderen, boemerang televisie, cn network, mr bean serie

NIEUWE AFLEVERINGEN VAN MR.BEAN

Mr. Bean is terug bij Boomerang met nieuwe avonturen! Ook nu blijkt maar weer dat overal waar hij komt, er problemen ontstaan. Wat weet hij nu weer op eigenaardige en komische wijze naar zijn hand te zetten? Bij Mrs. Wicket, de strenge huisbaas van Mr. Bean, en haar eenogige kat Scrapper lopen de irritaties wederom hoog op.

Lach mee met Mr. Bean tijdens de nieuwe afleveringen die vanaf maandag 16 november doordeweeks om 14:00 uur bij Boomerang te zien zijn.

AGENT BINKY: HUISDIEREN VAN HET UNIVERSUM

Binky is een peervormige binnenkat die agent is bij een geheim genootschap genaamd HURRK: Huisdieren van het Universum zijn RuimteReis-Klaargemaakt. Samen met poes Gracie, goudvis Loo, schildpad Nola en hond Gordon vormt hij een team van agenten dat als missie heeft om hun baasjes (mensen) en hun Ruimtestation (eigenlijk gewoon hun huis) te beschermen tegen aliens (beter bekend als mieren, vliegen, sprinkhanen en soms zelfs stofzuigers).

Een behoorlijk grote taak voor kleine huisdieren, maar ze zijn extreem getraind, extreem toegewijd en in combinatie met een behoorlijk snufje paranoia gaan ze elke missie voor de volle honderd procent aan. Het normale dagelijkse leven zit voor deze agenten vol met avontuur, opwinding, vriendschap en als daar tijd voor is, lekkere tukjes.

Bekijk de avonturen van Agent Binky: Huisdieren van het Universum vanaf 2 november elke dag om 19:00 uur bij Boomerang!

meester molmans

MEESTER MOLMANS: OP KONINKLIJKE UITNODIGING

Verborgen, diep onder kasteel Windsor, heeft een oud magisch boek duizend jaar gesluimerd. Volgens de legende wacht het Mystieke Manuaal der Magie op een uitverkoren mol die vrede zal brengen tussen mensen en mollen. Meester Molmans droomt van de dag dat hij wellicht de uitverkorene zou kunnen zijn maar de jaren gaan voorbij en het boek hult zich in stilte. De mollen leven in angst voor de mensen en wagen zich zelden in het Grote Boven, totdat op een dag het mysterieuze boek ontwaakt. In het kasteel brengt de koningin alles in gereedheid voor de Kerstviering, terwijl de mollen beneden hun eigen speciale ceremonie hebben. Wijze ouderlingmollen van over de hele wereld komen bij elkaar om een mol te kiezen die de hoeder van het magische boek zal zijn. Meester Molmans beleeft ondertussen een eigen avontuur. Hij wil een roos plukken uit de tuin van de koningin om zo het hart van Mona Lisa te winnen. Deze simpele daad verandert niet alleen zijn leven maar de toekomst van alle mollen.

Meester Molmans Op koninklijke uitnodiging is op zaterdag 28 november om 08:00 uur te zien bij Boomerang!

Doe mee met meer winacties op Boyslabel >>

De leukste televisie series voor kinderen op een rijtje >>

Tags: , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑