hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe meisjeskleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, girlslabel


Kinderfilms mao mao, nieuwe televisie serie

Published on maart 2nd, 2020 | by de redactie

0

Nieuwe tv series voor de kids

“Mam, mag ik tv kijken?” Als je kinderen even televisie kijken, wil je natuurlijk wel dat ze een goede tv serie kijken. En deze nieuwe tv series voor kinderen zijn zó leuk, dat je gegarandeerd zelf ook meekijkt. 

Nieuwe tv series voor kinderen

Nieuwe tv serie Mao Mao: Heroes of Pure Heart

Cartoon Network introduceert fans met een misdaad bestrijdende samurai kat, genaamd Sheriff Mao Mao. Zijn gloednieuwe serie, Mao Mao: Heroes of Pure Heart, gaat over avontuur, vriendschap en wat het echt betekent om een held te zijn.

De serie volgt Mao Mao, de opvliegende eenling op een zoektocht om legendarisch te worden, Dascycloop, de cyborg-luilak, en Vledermuis, de schattige sidekick. Ze moeten hun verschillen overwinnen en samenwerken om de inwoners van Puurhart Vallei beschermen tegen monsters, slechteriken en alles dat daar tussenin zit.

mao mao, cartoon network

In Pure Heart Valley, is Sheriff Mao Mao indrukwekkend, zelf heroïsch, maar hij heeft nog veel te leren. Op zijn reis leert Mao Mao dat een legende zijn niet draait om flitsende bewegingen en gevaarlijke tochten; het gaat erom wat je doet waardoor mensen je onthouden en bewonderen.

Je kunt Mao Mao’s reis om een legende te worden volgen vanaf de première van Mao Mao: Heroes of Pure Heart op 2 maart om 15:55 uur op Cartoon Network.

WINACTIE (2x kans)

Is jouw zoon ook gek op televisie kijken? Doe mee met onze winactie.

Wat kun je winnen? Een Cartoon Network prijzenpakket met;

 • Ben 10 pen
 • Cartoon Network keycord
 • Cartoon Network lineaalset
 • Adventure Time paspoorthouder

Vul onderstaand formulier in en beantwoord de vraag. De namen van de 2 winnaars staan 16 maart hier op Boyslabel. Good Luck!

De winnaars zijn: Daan Goedmans en Daniëlle Kortenaar, van harte gefeliciteerd! Stuur een mailtje met je adresgevens naar info@boyslabel.com dan zorgen wij dat jullie je prijs zsm thuisgestuurd krijgen.

mao mao, cartoon network, mao mao, cartoon network

[Meer nieuwe tv series voor kinderen hieronder ]

Gloednieuwe, komische tv serie Yabba Dabba Dino’s

De neanderthalers Pebbles Flintstone en Bamm-Bamm Rubble zijn iedereens nieuwe beste vrienden. Ze beleven eindeloos veel dolgekke avonturen in de nieuwe spin-off serie van The Flintstones. Yabba Dabba Dino’s gaat over het leven van deze twee beste vrienden en een park dat gevuld is met verschillende dinosauriërs. Ze maken nieuwe vrienden, strijden tegen slechteriken en leren meer over het leven en hun vriendschap.

yabba dabba dinos

Pebbles, de dochter van Fred en Wilma Flintstone, en Bamm-Bamm, de zoon van Barney en Betty Rubble, groeien op in prehistorische tijden. Ze leven in een dorp genaamd Bedrock, een moderne maatschappij in het steentijdperk waar Pebbles en Bamm-Bamm alleen maar kansen zien. Hun ouders zijn namelijk te veel bezig met volwassen zaken en zijn zich niet bewust van de dingen die hun kinderen doen. Zodra Pebbles en Bamm-Bamm alleen zijn, trekken ze de wildernis dat gelegen is naast het dorp. Hier zijn de omstandigheden zo wild en bijzonder dat er talloze dinosauriërs leven. Samen met hun zeer angstige, maar trouwe huisdino gaan zij verschillende avonturen tegemoet.

Yabba Dabba Dino’s is vanaf 29 februari ieder weekend te zien om 09:00 uur bij Boomerang.

yabba dabby dinosaurus, tv serie

kinderserie, televisie serie voor jongens, leuk voor jongens

Nieuwe tv serie Victor en Valentino

Cartoon Network introduceert de gloednieuwe serie Victor en Valentino. Een avontuurlijke komedie over twee halfbroers, die de zomer bij hun oma doorbrengen in het plaatsje Monte Macabre. In dit kleine, mysterieuze stadje komen mythen en legenden uit de folkore van Midden-Amerika tot leven.

Victor en Valentino komen allerlei wezens vanuit de oude folkore en onderwereld tegen tijdens hun verkenning van Monte Macabre. Ze komen op plekken die alleen in legendes bestaan en in mythes staan omschreven! Het is hun nieuwsgierigheid dat ervoor zorg dat de bovennatuurlijke elementen zich ontmaskeren.

Bekijk de gloednieuwe serie Victor en Valentino dagelijks om 16:20 uur, alleen bij Cartoon Network!

Ben 10

Ben 10 is terug met gloednieuwe afleveringen! De 10-jarige, energieke Ben Tennyson, die met zijn Omnitrix buitenaardse krachten oproept, zet ook dit keer verschillende situaties naar zijn hand. Samen met Gwen redt hij de wereld van vele vijanden en het kwaad.

Ben 10 draait om actie, spanning en heel veel plezier, waarbij favoriete en gloednieuwe aliens hun opwachting maken. Samen met zijn nichtje Gwen en Opa Max weet deze onvervalste tiener keer op keer de dag te redden.

In de nieuwe afleveringen wil Ben dankzij zijn jaloezie koste wat kost Kevin 11 overtreffen. Zo is er een sociale media-kwestie tussen Ben, Gwen en Kevin dat al snel uitmondt in een ware oorlog en geeft Kevin Xingo een energiestoot waardoor hij hem vrijlaat.

Gloednieuwe Ben 10 afleveringen zie je doordeweeks om 20:15 uur, alleen bij Cartoon Network.

tv series voor kinderen, bakugan

Nieuwe afleveringen van BAKUGAN

Bakugan: Battle Planet volgt de avonturen van Dan Kouzo en zijn beste vrienden: de eerste kinderen op aarde die een band kregen met de mysterieuze wezens die bekend staan als Bakugan! Wanneer Bakugan vanuit de korst van de aarde verschijnen in een mysterieuze wereldwijde ‘ontwaking’, moeten Dan en zijn vrienden leren hoe ze samenwerken met hun Bakugan. Ze moeten samen strijden om de kwade krachten te overleven die de geheimzinnige wezens willen beheersen, bevelen of zelfs vernietigen. Dan en “De Geweldenaren” zorgen voor de bescherming van hun Bakugan, de aarde en uiteindelijk het grote geheim dat iedereen bezig houdt.

Bekijk de gloednieuwe afleveringen van Bakugan: Battle Planet elke dag om 20:35 uur op Cartoon Network!

tv series voor kinderen, gumball

Nieuwe afleveringen van De Wonderlijke Wereld van Gumball

De familie Watterson is een doodgewone familie. Pap is een alledaags, roze konijn die zijn dagen thuis op de bank doorbrengt, terwijl Mam in een regenboogfabriek werkt. Hun kinderen zijn ook vrij gewoon. Zo heb je Gumball, een blauwe kat met een gigantisch hoofd. Anais, een 4-jaar oud geniaal konijntje. En tot slot goudvis Darwin, het huisdier dat deel van de familie werd nadat er benen uit zijn lichaam groeiden.

Ster van de show is Gumball, die als 12-jarige jongen voor nieuwe uitdagingen komt te staan – zoals achterna gezeten worden door een dolle T-Rex, onder de blote hemel moeten slapen nadat een robot zijn identiteit heeft gestolen of zich verkleden als cheerleader en de split doen om indruk te maken op het meisje van zijn dromen. Kortom, de alledaagse dingen die we allemaal al eens hebben meegemaakt.

Welkom in De Wonderlijke Wereld van Gumball, waar normaal toch een beetje bizar is… Bekijk alle afleveringen doordeweeks om 17:10 uur, alleen op Cartoon Network.

Doe mee met meer winacties op Boyslabel >>

De leukste televisie series voor kinderen op een rijtje >>
Comments are closed.

Back to Top ↑
 • jongenskleding, hippe jongenskleding, boyslabel, get the look boys, boysfashion, korting jongenskleding, korting kinderkleding, online jongenskleding kopen, kindermode 2020, voorjaarskleding jongens, kindermodeblog

 • outfit of the day, jongenskleding, kinderkleding

 • kinderkleding, nieuwe kinderkleding collecties, seizoen herfst winter 2020-2021, hippe jongenskleding, voorjaarskleding jongens, lentekleding jongens, zomerkleding jongen, kinderkleding korting, boyslabel, kinderkleding herfst winter 2020-2021, back to school, back to school musthaves, back to school shopping, online jongenswinkel, jongens webshop, outfit of the day, jongenskleding, kinderkleding

 • LEUKE SHOPS

  jongenskamer, kinderkamer accessoires, kinderkamerstyling, kindermeubels, kinderbeddengoed, kinderbehang, kinderverlichting, jongenskamers, jongenskamer styling

 • speelgoed, jongensspeelgoed, hip speelgoed, uniek speelgoed, buitenspeelgoed, kinderspeelgoed

 • ballenbaden.nl, balkenbadjes, kinderballenbad, speelgoed, leuk speelgoed, origineel speelgoed, jongensspeelgoed

 • online kinderwinkel, webshop kinderaccessoires, kinderkameraccessoires, de kleine generatie, houten speelgoed, kinderkamers online

 • Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!