Ad SquareAd Square


Kleding tygo vito

Published on januari 22nd, 2018 | by Karen

0

Sneak peek TYGO & vito

Hot news! We hebben namelijk de eerste beelden van de eerste TYGO Vito levering. En zoals je kunt zien, het wordt een lekker stralend voorjaar. Je snapt ook direct dat ‘Have fun, be active & feel comfortable!’ de ideale lijfspreuk is voor TYGO & Vito boys. Als klap op de vuurpijl mogen wij een toffe kleding set weggeven. Hoe je kans maakt, lees je hieronder.

In deze eerste levering van de collectie zien we stoere jacks en jeans, toffe sweatvesten, coole sweatpants en echte musthave t-shirts. Blauw is hier de hoofdkleur en de blauw/witte/ornaje streep en stoere tekst printen zijn de absolute eyecatchers. De blauw zie je in verschillende kleur gradaties, welke is afgestyled met de typische TYGO Vito oranje accenten in onder andere de  gave biezen. De collectie is lekker sportief, met af en toe een patches, jongens moeten namelijk vrijuit kunnen spelen en doen en laten wat ze willen.

Betaalbare jongenskleding van TYGO Vito

De collecties van dit Nederlandse jeansmerk zijn vrolijk, makkelijk te dragen en heel betaalbaar. Voor jongens van 2 t/m 12 jaar in de maat 92 t/m152. TYGO & vito richt zich op jongens met kledingmaat 92 t/m 152 die plezier willen maken en er toch cool willen uitzien.

Echte musthaves van TYGO & vito zijn de comfortabele stretch- en jogg jeans. Ze zijn verkrijgbaar in zowel een skinny- als slimfit, beide in drie wassingen. Ze zijn altijd op voorraad en net zo goed geprijsd net als de rest van de collectie! Onze jongens lopen er hip en fashionable bij dit seizoen.

Binnenkort is deze toffe collectie oa te koop bij:

Kixx online

De nieuwste jongensjassen >>

Bekijk ook: Get the Look zomerkleding >>

TYGO&vito, tygo vito zomer 2018, boyslabel

tygo vito

Share Button

Tags: , , , , , , , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑