Toffe denims van TYGO & vito

3 november 2017

“Tof mam” is het eerste wat Xavi zegt als ik de spijkerbroek van TYGO & vito uit de doos haal en aan hem laat zien. Een stoere jongens spijkerbroek is eigenlijk één van de belangrijkste onderdelen van een outfit hier in huis. Op de dagen dat Xavi gymt draagt hij vaak een trainingspak, omdat dat makkelijker omkleden is, maar op de overige dagen is het altijd een jongens denim!

Jongens spijkerbroek van TYGO & vito

tygo & vito, jongens spijkerbroek, tygo vito jeansEn nu dus deze denim van TYGO & vito. Een merk dat ik niet kende maar een merk dat ik nu zeker ga onthouden én ga aanraden! Want wat een gave denim is dit, hij voelt zacht met een lekkere stretch. Een super mooie pasvorm, stoere kontzakken en net even iets extra’s door een zigzag achterop en een bikerlook kniestukken aan de voorkant!

Stoere jeans

Volgens Xavi zit deze jongens spijkerbroek lekker zacht, kan hij er prima in voetballen. Hij ziet er heel cool uit en de Ronaldo juichpose gaat er echt heel goed in  ;-). Kortom: de 8-jarige heeft gesproken en wij zijn fan!

De broek is lekker lang, heeft een omslag aan de onderkant en zit Xavi als gegoten. Xavi is 8 jaar, 1.43 m lang en draagt een skinny fit in maat 146.

Shop de TYGO & vito jongens spijkerbroek hier

jongens spijkerbroek

 

LEES OOK:

Share on facebook
Delen op Facebook
Share on pinterest
Delen op Pinterest

Lees ook

vader zoon twinning, twinning styles dad son, twinnen vader en zoon, twinning, twinnen met papa, twinning merken, twinning vader zoon kledingmerken, twinning fashion, twinnen met papa, twinning dad and son, twinning is winning, twinnen vader zoon

Twinnen met papa

Twinning is winning is inmiddels een bekende uitspraak geworden voor de meeste moeders of niet? Of weet jij nog niet...
pinc sale

PINC Sale, kinderkleding shoppen met heel veel korting

pinc sale
jongenskleding sets, zomerkleding jongens, jongenskleding inspiratie, sturdy jongenskleding, zomer 2022, jongenskleding sets voor de zomer, zomerlooks voor jongens, sturdy , zomerkleding sets voor jongens, jongenskleding sets voor de zomer, boys, zomerkleding, zomermode jongens 2022, boyslabel

Klaar voor de zomer boys? #Summervibes

We gaan op zoek naar leuke zomerkleding voor jongens, want het mooie weer komt eraan. En wanneer het zonnetje dan...