boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Kleding

Published on november 3rd, 2017 | by Yasmin

0

Toffe denims van TYGO & vito

“Tof mam” is het eerste wat Xavi zegt als ik de spijkerbroek van TYGO & vito uit de doos haal en aan hem laat zien. Een stoere jongens spijkerbroek is eigenlijk één van de belangrijkste onderdelen van een outfit hier in huis. Op de dagen dat Xavi gymt draagt hij vaak een trainingspak, omdat dat makkelijker omkleden is, maar op de overige dagen is het altijd een jongens denim!

Jongens spijkerbroek van TYGO & vito

tygo & vito, jongens spijkerbroek, tygo vito jeansEn nu dus deze denim van TYGO & vito. Een merk dat ik niet kende maar een merk dat ik nu zeker ga onthouden én ga aanraden! Want wat een gave denim is dit, hij voelt zacht met een lekkere stretch. Een super mooie pasvorm, stoere kontzakken en net even iets extra’s door een zigzag achterop en een bikerlook kniestukken aan de voorkant!

Stoere jeans

Volgens Xavi zit deze jongens spijkerbroek lekker zacht, kan hij er prima in voetballen. Hij ziet er heel cool uit en de Ronaldo juichpose gaat er echt heel goed in  ;-). Kortom: de 8-jarige heeft gesproken en wij zijn fan!

De broek is lekker lang, heeft een omslag aan de onderkant en zit Xavi als gegoten. Xavi is 8 jaar, 1.43 m lang en draagt een skinny fit in maat 146.

Shop de TYGO & vito jongens spijkerbroek hier

jongens spijkerbroek

 

LEES OOK:

Tags: , , , , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑