Kleding

Published on juli 5th, 2017 | by Karen

0

Als een haai in het water met de SwimFin

Steeds meer mensen worden zich (gelukkig) bewust van de gevaren van de zon en beschermen zichzelf (en hun kids) steeds beter tegen UV-straling, om o.a. huidkanker te voorkomen. Naast zonnebrandcrème biedt ook UV werende (zwem)kleding een uitkomst. Deze (zwem)kleding biedt permanent factor 50 bescherming. Dit is veilig maar daarnaast ook handig; de door de kleding bedekte huid hoeft immers niet ingesmeerd te worden!

Bij UV-Zwemkleding.nl verkopen ze een zeer ruime collectie UV-zwemkleding. Denk aan UV-Shirts, UV-badpakken, UV-zonnehoedjes, UV-zwembroeken en vele andere zonbeschermende beachwear. En niet alleen voor (oudere) kinderen maar ook voor baby’s en volwassenen. Zij zijn specialist op het gebied van veilig zwemmen en spelen in de zon. UV-zwemkleding.nl heeft als doel om de bewustwording met betrekking tot veilig spelen en zwemmen in de zon te vergroten. Wij kunnen met z’n allen verstandiger omgaan met de zon, voor onszelf en voor onze kinderen. Naast het vermijden van de zon midden op de dag en het gebruik van juiste zonnebrandcrème kun je de risico’s verkleinen door UV beschermende zwemkleding te dragen.

   

Gevarieerde collectie UV beschermende zwemkleding

Een grote collectie UV beschermende zwemkleding van bekenden en minder bekende merken tref hier aan. Merken als Snapper Rock, Sonpakkie, Lässig en nog veel meer. Daarnaast vind je hier ook enkele exclusieve merken en producten die binnen Nederland en België beperkt verkrijgbaar zijn, zoals Terry Rich Australia. Een vrij nieuw merk wat zich  richt zich op het hoger segment beach & swim wear voor zowel kinderen als volwassenen. Kenmerkend voor deze producten is het gebruik van superieure kwaliteit materialen, de hoogwaardige afwerking en ‘Made in Australia’… het land met ruim 7.000 stranden en waar het woord Beach Lifestyle is uitgevonden!

Musthaves

Alle UV beschermende zwemkleding is gemaakt van zeer lichtgewicht, luchtig en sneldrogend materiaal en ziet er mooi uit. Dus ideaal om de hele dag te dragen en in te zwemmen en te spelen. Een must have voor iedereen deze zomer!

Je shopt trouwens niet alleen beschermende zwemkleding voor je kid(s) op de site, want ze hebben ook super leuke collectie voor dames. T-shirts, zonnehoedjes en tuniekjes. Modieus én ook UV beschermend! Vooral de tunieken en strandjurkjes van Cabana Life zijn favoriet bij ons.

Als een haai in het water met de SwimFin

Met de SwimFin zijn jouw kinderen straks niet meer uit het water te krijgen. Een SwimFin is een ideaal middel wanneer je kindje hulp nodig heeft in het water, dus nog geen zwemdiploma. Het biedt drijfvermogen en is daarnaast natuurlijk super leuk voor de ‘fun’ in het water. Ze voelen zich als een haai in het water!

haaienfin, haaien zwemband, swimfin, haaienband, zwemmen

Bekijk en shop deze UV beschermende zwemkleding bij:

 UV-zwemkleding.nl

Win een SwimFin

Wat tof, we mogen één swimfin weggeven! Welke jongen wil nou niet de blits maken met zo’n toffe vin op zijn rug? Wil jij kans maken op zo’n opvallende vin? Doe dan mee met onze winactie. Laat hieronder in het formulier je gegevens achter. Of doe mee met onze Like & Share actie op Facebook. Vrijdagavond 14 juli maken we hier op Boyslabel de winnaar bekend.

De winnaar is: Marije van der Werf – Have. Van harte gefeliciteerd! Stuur een mailtje naar info@boyslabel.com met je adresgegevens en de gewenste kleur. Dan zorgen wij dat jullie zsm de SwimFin toegestuurd krijgen. Have a Nice Summer!

   

 

BewarenBewaren

Share Button

Tags: , , , , , , , , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑