boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Kleding vader zoon shirt, twinning shirt, vader zoon twinning, skurk shirt, skurk men, skurk jongens

Published on april 8th, 2019 | by Mi-choe

0

Zo vader, zo zoon #twinning

De twinning hype is natuurlijk niet alleen leuk voor moeders en dochters of moeders en zoons. Kleine jongens kijken vaak op tegen hun vader en trotse papa’s willen graag pronken met hun stoere zoon. Vandaar deze super leuke SKURK twinning set. Met dit vader en zoon shirt gaan ze matching de deur uit, als echte gentlemen.

Meer twinnen met papa >>

twinning shirts, vader zoon kleding, vader zoon twinning, skurk jongens, skurk shirt, skurk mannen

Vader zoon shirt van SKURK

Wat een stoer shirt van SKURK! De tekst Gentleman past natuurlijk helemaal bij de stoere kids en mannen van tegenwoordig. Samen hip de deur uit, hoe leuk is dat. Speciaal voor de mannen is er nu dit shirt.
Sef draagt maat 116 en dat draagt hij normaliter ook, dus het shirt valt goed op maat. Remano draagt maat L en met zijn 1.87 m is dat wel prima. Het valt dus niet klein, ofzo.

SKURK zomercollectie

SKURK is een echt jongensmerk. Ontworpen om lekker in te spelen, om op avontuur te gaan en de wereld te ontdekken in mooie, hippe kleding. Het vader zoon shirt is nieuw dit jaar. De collectie bestaat uit comfy joggingsbroeken, polo’s, shirts en korte broeken in trendy kleuren en met stoere prints. Je herkent SKURK aan de eigenwijze overall prints en de stoere opdrukken.

Twinning is winning

Deze stoere papa vond het leuk om dit vader zoon shirt te dragen met onze Sef. En dat had ik eigenlijk niet eens verwacht. Vandaar dat twinning zo populair is. Bijna iedereen vindt het leuk. En hoe schattig is het als papa en zoon hetzelfde dragen? En niet alleen met vaderdag hoor!

Ook leuk: twinnen voor moeder en zoon >>

twinning shirts, vader zoon kleding, vader zoon twinning, skurk jongens, skurk shirt, skurk mannen

Kijk hier voor meer leuke jongens t-shirts >>

Tags: , , , , , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑