boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Fashionblog vakantie kleding jongens

Published on juli 8th, 2018 | by Anne

0

Ik ga op reis en neem mee!

Het lijkt al zomervakantie! Wat is het weer ons goed gezind. De grote vakantie! 6 weken lang niks! Geen clubjes, geen verplichtingen, heerlijk! En wat gaan we dan doen? Nou op vakantie! Of je nu in Nederland weggaat of misschien wat verder weg, het is belangrijk om goed na te denken over welke vakantie outfits je dan in die koffer stopt. Zeker voor jongens kan dat een uitdaging zijn. Korte broek aan een klaar…ik denk dat je echt hele leuke kledingsets kan maken voor de jongens. Hier komt mijn ultieme koffer vol vakantie kleding voor de jongens. vakantie kleding jongens

Tips: vakantie met kinderen >> 

Vakantie kleding jongens

Als een moeder van twee zoons weet in inmiddels dat kleding vooral lekker moet zitten. De fijne shorts die  van sweatstof gemaakt zijn, zijn dus onmisbaar. Zeker in een lekker kleurtje zoals deze sweatshort. Op deze kleur staat bijna alles en dat is handig in een vakantiekoffer. Trouwens met een donkerblauwe bermuda is ook helemaal niks mis. En een t-shirt zoals deze past op beide shorts. In al die zon is een goede bescherming heel erg belangrijk. Buiten smeren met een hoge factor, ben ik dan ook groot voorstander van uv shirts. Ben je nog opzoek naar wat leuke zwemkleding voor de jongens? Op Boyslabel staan de leukste!

vakantie kleding jongens, jongens vakantie outfit, zomerkleding jongens, zomerkleding sets jongens

t-shirt met bananen printShrunk shirt – denim short

Salty hare, Don`t care

Op het volgende plaatje heb ik mooie items gemengd met elkaar. Je ziet dat als je nadenkt over de kleuren die je meeneemt op vakantie dat dan alles mooi past bij elkaar. Zo kan je veel combinaties maken. Het gave surf t-shirt is ook nog eens leuk geprijsd. En een streepjes broek is echt onmisbaar. Rol de pijpjes op voor een lekker nonachelant effect.  Mijn blonde zoon word in de zomer altijd erg bruin, en zijn haren nog blonder, de mint-groene trui staat dan zo mooi. Deze is onmisbaar voor een fijne strandwandeling in het avondzonnetje.

Inpakken maar die vakantiekoffer

Dat is altijd een lastig ding he? Hoeveel heb je nu echt nodig?  Je wilt niet dat je halve koffer vol zit met schone kleding als je terug gaat. Zeker als je gaat vliegen moet je opletten hoeveel gewicht je meeneemt. Voor de jongens houd ik meestal aan; 1 kleding stuk per 2 dagen. Ik ga er namelijk vanuit de 80% word doorgebracht in het zwembad.  Voor 14 dagen zonvakantie pak ik dan in.

vakantie kleding jongens, jongens vakantie outfit, zomerkleding jongens, zomerkleding sets jongensOok jongens hebben het vaak warm en kunnen wel verfrissende kleding gebruiken, pak ook eens een “marcelleke” in. Juist ja, een singlet.

Tips en tricks vakantie kleding jongens

Begin 2 weken van te voren met de vakantie kleding jongens klaar te leggen. Dan weet je wat je mee wil nemen. Je kan dan zorgen dat de kleding nog gewassen moet worden, of juist voorkomen dat ze nét in de wasmand belanden. De dikste kleding trek je aan, in Nederland kan je prima met je lange broek in de auto zitten onder weg naar je vakantieadres. Ga je vliegen dan moet je zeker iets met lange mouwen aan doen. Het is altijd erg koud in het vliegtuig. Ben je bang dat je te weinig kleding hebt voor je smeerkees? Dan is dit je lifesaver! Altijd wat meenemen in een klein doosje ( de oude potjes van je playdoh zijn hier ideaal voor)

Vind je vast ook leuk: twinning met papa >>

vakantie kleding jongens, jongens vakantie outfit, zomerkleding jongens, zomerkleding sets jongens

 Stoere denim shorts #summermusthave  

Tags: , , , , , , , , ,...
Back to Top ↑