boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Lifestyle vermaken in coronatijd, kinderen vermaken in coronatijd, je zoon vermaken in coronatijd

Published on maart 9th, 2021 | by de redactie

0

Zo kun je jouw zoon vermaken in coronatijd

De kans is groot dat jouw zoon steeds vaker thuis is vanwege de maatregelen rondom het coronavirus. Waar hij normaal gesproken overal naartoe kan, is dat door de maatregelen van het coronavirus helaas niet mogelijk. Niet naar de speeltuin, niet zwemmen, niet naar de bioscoop: noem het maar op. De ernst van de maatregelen voor jouw zoon ligt natuurlijk ook aan zijn leeftijd. Als je zoon nog vrij jong is, is er nog best wat mogelijk. Is jouw zoon al wat ouder? Dan is de kans groot dat hij hier veel van merkt. Maar wat kun je nu doen om jouw zoon te vermaken in coronatijd? Wij helpen je op weg en geven je wat leuke tips.

Buitenspelen

Kinderen zijn nu eenmaal dol op buitenspelen. Als het weer het toelaat, is dit dan ook ideaal om samen met je zoon te doen. Je kunt van alles doen buiten. Denk bijvoorbeeld aan een potje voetballen of het maken van een mooie wandeling. Het is ook een leuk idee om jouw zoon mee te nemen naar het bos of naar het strand. Dan krijgt hij de tijd om even lekker uit te razen.

Bakken

Iets dat ook leuk is om samen met jouw zoon te doen in lockdown, is bakken. Kinderen zijn namelijk dol op bakken, dus dit is zeker leuk om samen te doen. Je kunt hier ook veel mee variëren, waardoor je steeds iets anders kunt gaan maken. Met bakken ben je best even een tijdje bezig, dus het is de ideale manier om jouw zoon (en natuurlijk ook jezelf) te vermaken.

Sporten

Zo nu en dan wat intensief bewegen met jouw zoon kan natuurlijk nooit kwaad. Ga samen workouts doen of ga lekker samen voetballen. Als jullie beide een beetje in beweging willen blijven, is dit een prima optie om jezelf en jouw zoon te vermaken!

Film of serie

Een heerlijke film of serie kijken met je zoon, dat is natuurlijk ook enorm leuk om te doen. Kies iets uit dat jullie allebei leuk vinden. Plof op de bank, pak er wat lekkers bij en laat die goede film of serie maar beginnen.

Eten bestellen

 Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus kunnen we al een tijdje niet uiteten gaan. Dit is natuurlijk heel jammer, want dit is leuk om te doen met jouw zoon. Toch zijn er nog wel genoeg mogelijkheden om het uiteten naar thuis te halen. Dit kun je doen door eten te bestellen bij jouw favoriete restaurant. Tegenwoordig zijn er namelijk veel mogelijkheden om dit eten dan af te halen of te laten bezorgen. Op deze manier geniet je toch van lekker eten van jouw favoriete restaurant, maar dan gewoon thuis. Zijn jij en jouw zoon beide dol op sushi? Dan is het echt een aanrader om eens het sushi restaurant Sakana in Eindhoven te proberen.

Er zijn uiteraard nog veel meer dingen die je samen met jouw zoon in de lockdown kunt doen. Dit kun je helemaal naar de wensen van jouw zoon aanpassen. Bovenstaande tips kun je in ieder geval in je achterhoofd houden als je weer even nieuwe inspiratie nodig hebt!

LEES OOK:

Tags: , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑