Vind jij lezen ook leuk? Win een boekenpakket!

29 november 2023

Wij zijn dol op lezen en verslinden boek na boek. Lezen is niet alleen leuk maar ook nog eens heel goed voor de taalontwikkeling. Veel lezen vanaf jongs af aan is dus echt ook heel belangrijk. Natuurlijk helpt het des te meer als het ook nog eens een heel interessant boek is. Vind jij lezen ook zo leuk? Doe dan mee met onze winactie en win een boekenpakket van maar liefst 3 top titels!

Bekijk hier meer leuke boeken voor jongens

Om de haverklap zie je nieuwe leesboeken verschijnen voor de jeugd. Van spannend, tot boeken vol met avontuur. Voor elk kind is er wel iets passends te vinden, want houdt je bijvoorbeeld niet van leesboeken dan is misschien een stripboek meer jouw ding! Voel je je boos, verdrietig, opgejaagd of wat dan ook, neem dan even een boek en dan zul je merken dat je je snel weer wat rustiger voelt. Met lezen kun je even aan andere dingen denken, je hoofd leegmaken. En dat is voor iedereen fijn.

Vandaag in deze blog hebben we 3 superleuke titels die we gaan weggeven. Lees vooral even verder om welke boeken het gaat en vergeet niet een kansje te wagen om dit te leuke boekenpakket te winnen.

Leesboek #1: Game Helden tegen de voetbalgoden

De Game Helden zijn ontvoerd door aliens. Ze worden meegenomen naar een arena ver in het heelal. Daar is een toernooi gaande tussen de beste alien-voetbalteams uit het hele universum. Samen met Bilal, een klasgenoot zonder superkrachten, moeten de Game Helden proberen het toernooi te winnen. Maar de regels van het spel zijn heel anders dan op aarde. En bij verlies wordt de aarde veroverd. Lukt het de Game Helden om hun tegenstanders te verslaan en weer veilig thuis te komen?

Meer boeken van Game Helden vind je hier…

Leesboek #2: Weerwolven Feest

Er is een weerwolvenfeest op school, wrow! Timmie draagt een wolvenmasker van papier. Dolfje en Noura niet. Het is volle maan, zij hebben geen masker nodig. Het feest is vol dansende vampieren en weerwolven. DJ Leo draait plaatjes. En volgens meester Frankula gaan Dolfje en Noura de wedstrijd winnen. Maar dan gaat het mis…… alle maskers moeten af!

Leesboek #3 Meester Kikker

Soms ben ik een kikker, dat is mijn supergeheim! Niemand mag het weten, behalve jullie! Sita, Wouter en de andere kinderen in de klas lachen. Leuke grap van de meester. Totdat hij op een dag de klas in komt met kroos in zijn haar. Zijn kleren zijn nat en gescheurd. De meester is aangevallen door een ooievaar, zegt hij….

Winactie!

Vind jij deze boeken helemaal geweldig en wil jij dit boekenpakket graag winnen om fijn in te lezen. Vul dan onderstaand formulier in!

*** WINACTIE GESLOTEN ***

Sandra Smit, jij bent de gelukkige winnaar van dit te gekke boekenpakket. Veel plezier ervan!

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

DSC06059.jpg

Boekreview – ACTIEGAST – Vakantie op de maan + winactie

Yeah we mochten weer een boekreview doen en deze keer van het boek ‘Actiegast – Vakantie op de maan’ van...
pexels-magda-ehlers-1337374

Dit zijn 4 leuke dingen om te doen voor wanneer je kind voor het eerst naar school gaat

Voor iedere ouder is het een spannend moment wanneer je kind voor het eerst naar school gaat. Er spoken verschillende...
34437_175048_st_sd-high

Filmtip! – Verschrikkelijke Ikke 4

Naar de bioscoop gaan blijft voor vele van jullie één van de favoriete uitjes om met de hele familie te...